2777
2789
عنوان

پسر پولکی

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 28 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استیکرت فقط 😄😄کاملا گویا

بخدا حاضرم باکسی باشم ک شعور داشته باشه برم بیرون کوفت نخورم برگردم ولی کسی ک دستش تو جیب باباشه خیلی چندشههه

میان تمام ازدست رفته هایم هنوز خودی دارم که سرسختانه پای من ایستاده..💫 تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

آقا پرنسس تشریف دارن

اینو فقط باید فوحش کشش کرد و سریع دور شد

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ارزش خودتو بالاببر

برای دخترای ایرانم متاسفم با این اصالت شون دست میزارن رو پسرای بی جنم که تو این موقعیت از زندگیش با کارت مادرش بیاد جربزه نداره واسه ی دختر ارزش قائل بشه خرید کنه و باز انتظار هم از طرف دختر  داشته باشه 

واقعا متاسفم که حتی موندی باهاش چه برسه داری نظر می‌پرسی که رابطه داشته باشم باهاش 

پسری که تو27سالگی نتونسته پشتیبان ی دختر باشه و پس قطعا توانایی اداره یک زندگی رو نداره این پسر قدرت تصمیم‌گیری نداره و این برمیگرده ب خانوادش که نتونستن پسری با جنم و جربزه تحویل جامعه بدن و این پسر خودش باید بره تراپیست و خودش خودشو اصلاح کنه

یه صلوات برام می‌فرستی ؟مرسی مهربونم 💙🫂

حتما بچسب بهش پولت بده لباس و‌کادو‌بخر‌براش خودتم در اختیارش بزار حتما خوشبخت میشی

واییییی دلم گوجه سبز خواست 😁

بمیرم برای تنهایی آقا امام زمان💔 به دلیل احترام قائل بودن برای رهبرم و کشورم دیگه در تاپیک ها شرکت نمیکنم چون حوصله ی توضیح دادن برای عده ای رو ندارم کسانی که تاریخ رو نخوندن ،حرفی باهاشون باقی نمی مونه ،شهدای سی تیر رو فراموش کردن که الان دوست دارن نفتشون تقدیم به موش کثیف زرد کنن .شهدای جنگ ۱۲ روزه ،شهدای دفاع مقدس شرمنده ایم ،شهدای فتنه های اخیر شرمنده ایم ،کسانی که امیدشون رو بستن به یه عده ی بچه باز که تو جزیره اپستین به بچه بازی هاشون سرگرمن،حرفی باقی نمی مونه این جماعت خودشون رو به خواب زدن،تو هیچ تاپیکی دیگه شرکت نخواهم کرد اگر سوال حس ششمی دارید درخواست بدید جوابتون رو میدم خانمای مذهبی دوست داشتید درخواست بدید با هم حرف بزنیم :)))) ۱سال تو سایت بودم تو بخش تبادل نظر فعالیت داشتم از تعداد پست هام هم مشخصه که چقدر فعال بودم سر یه سری موضوعات سعی کردم دیگه فعال نباشم تو تبادل نظر ،من هم مثل خیلی ها دوست نداشتم شخصیت واقعیم مشخص باشه ولی نتونستم دربرابر بی عقلی و کوته فکری یه عده کاربر بی تفاوت باشم برای همین من هم تصمیم گرفتم پشت سرورم بایستم خداروشکر که سربلند هستم

ارزش خودتو بالاببربرای دخترای ایرانم متاسفم با این اصالت شون دست میزارن رو پسرای بی جنم که تو این مو ...

چیکار کنم دست خودم نیس بهش وابسته شدم و اولین تجربمه خیلی دارم عذاب میکشم اوایل همش دلسوزی میکردم حتی براش گریه میکردم حالا جدا از وضع مالیش و منفعت طلبش از این ادمای تنوع طلبه ک با خیلیاست نمیدونم چرا نمیتونم درست فکر کنم