2777
2789
عنوان

میخوامتش

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 25 پست
چقدر کوشولو؟🥺دختر خوبیما🥲

18 سالشه ولی عاشقه🥲 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

باشه ازین رفیقا 😂😂😂 یاد ماهم بده چجوری پیداش کردی

اتفاقی بود من اصلا نمیدونستم راجبش نمیخواستمم حرف بزنم باهاش بعد اشنا شدم دیدم چقدر ادم حسابیه اهل کتاب و فلسفه و ایناس خیلی با ادبه 🥲

با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘

وای اینا همیشهههههع کراشن حتی اگه قدشون ۱۹۰ نباشه

اره دقیقا😭قشنگ هرچی میخوام توش جمعه بعد برگشته ب من میگه خوش به حال اونی که ببرتت خونه بخت

میخواستم بگم چی میگییییی😭بیا تو اون ادم شو😂😭

عاشق یکی دیگسسس هعی

ساز نمیزنه پولدارم نیست 

اما کار میکنه سنشم میدونی که فعلا کمه به پولداری نرسیده 

اما قدش 190 رو میزنه 

با ادب و خوشتیپ هم که هست قشنگ هم که خب هر انسانی زیبایی خودشو داره ولی قشنگ هم هست

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

ساز نمیزنه پولدارم نیست اما کار میکنه سنشم میدونی که فعلا کمه به پولداری نرسیده اما قدش 190 رو میزنه ...

عزیزممم 🥲موفق باشه کی میشه؟ داداشته؟ 

عزیزممم 🥲موفق باشه کی میشه؟ داداشته؟

خیلی ممنونم قشنگم❤️

نه برادر همسرمه

خیلیم عالی سلامت باشه🩷

ممنون عزیزم ❤️ سلامت باشی