گریه نکن عزیزم این مردا ارزش اشک ریختن ندارن نه بخاطر شوهرت و نه برادرش خودتو ناراحت نکن همشون یه مش ...
بعد مادرشوهرم ی بار بهم گفته بود اینقدر بچم (یعنی برادرشوهرم)شوهرتو دعوا کرده ک چرا قدر زندگیتو نمیدونی بشین سر زندگیتو و زن و بچت حالم از همشون بهم میخوره همشون دروغ گو و اشغالن
گریه نکن عزیزم این مردا ارزش اشک ریختن ندارن نه بخاطر شوهرت و نه برادرش خودتو ناراحت نکن همشون یه مش ...
من بخاطر حال خودم گریه میکنم بخاطر بچم ک همش اون عوضیا میگفتن چرا بچه دیگ اوردی نگو انگار اونا دوست داشتن ما جدا بشیم عروسای کل فامیلشون انگشت کوچیکه منم نمیشن هر جا میریم مهمونی با انگشت نشون میده زن فلانیه امان از شوهر بی لیاقت من میدونی از وقتی این اتفاقا افتاد دیگ شوهرمو نمیخوامش فقط دارم باهاش زندگی میکنم بخاطر بچه هام
به حرفاشون گوش نده بیخیال باش فک کن همشون احمقن بچسب به بچه ها و زندگیت اینجوری خیلی اذیت میشی بیخیا ...
کاش امشب شوهرم لال میشد میدونی اون مثلا منو بغل گرفته بود عزیزم هیچ کس چشم دید زندگی مارو نداره ی نمونش داداشم احمق اسکول واقعا این مردا اصلا عقل دارن تو کلشون؟حالم از شوهرم بهم میخوره منه دیوانرو بگو همش میگفتم میخوام برم خونه ننت اونم میگفت لازم نکرده چونکه باهاشون نمیدونم سر چ مسعلع ای قهره بعد من هی بهشون زنگ میزدم حالشونو میپرسیدم و میگفتم بیاین نوه هاتونو ببینین چقدر من احمقم
به شوهرت به چشم پول نگا کن اونکه ارزشتو نمیفهمه خاک توسرش بچه هاتو بزرگ کن شاید اونم عقلش اومد سرجاش ...
دقیقا از وقتی مهریمو گذاشتم اجرا و فهمید واقعانی میخوام جدا بشم دست و پاشو جمع کرد منم الان فقط ب چشم عابر بانک میبینمش راستش پولشو بیشتر از خودش دوست دارم حیف ده سال از بهترین روزای عمرم ک پای این مرد رفت😔
اره خوب میکنی مردا خوبی میبینن هار میشن واقعا حیف عمرمون که پای اینا گذاشتیم چن سالت بود متاهل شدی
من ۱۸سالم بود باهاش دوست شدم ۱۹ازدواج کردم تا همین الان علنا نذاشت هیچی از مجردیم بفهمم پاشو کرد تو ی کفش ک اینو میخوام میگفت میدزدمت و از این حرفا ما عاشق هم بودیم نمیدونم چجوری اون ج ن ده پا تو زندگیمون گذاشت با وجود دخالتهای خانواده ها اما بازم همو دوست داشتیم چقدر حس قشنگی بود 🤦خونواده من راضی نمیشدن بعد چنننند وقت رفتن و اومدن های مادرشوهرم اینا بلاخره مامانم راضی شدن و از وقتی ازدواج کردیم خیلی چالش داشتیم اما نظر روانشناس اینجوریه ک مصلحت تو بوده ک بفهمی داره خیانت میکنه درسته خیلی بهت سخت گذشته اما همیشه مشکلاتن ک مارو سرسخت و قوی میکنن