2777
2789
عنوان

بی بی چک

104 بازدید | 18 پست

سلام من امروز از بی بی چک استفاده کردم جواب منفی بود میخواستم بدونم که برا اطمینان فردا ناشتا هم امتحان کنم؟ البته من با نامزدم فقط در حد سطحی رابطه داشتیم ۲ اسفند و دخول نبود و منی با من تماس نداشته اما پریود نشدم هنوز (پریودم نامنظمه) و باکره هستم اما همش استرس بارداری رو دارم همه ی علائم پریودم مثل ماه های قبل دارم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا مگه به این راحتی باردار میشی باید دخول باشه روز تخمک گذاریت باشه تا باردار بشی بیخودی استرس ...

حدودا هشت روز از پریودم گذشته بود اما از اینکه تماسی نبود مطمئنم فقط تو سایت که میخوندم همش به خودم تلقین میکردم داشتم روانی میشدم 

الکی استرس نداشته باش بدتر پریودت عقب میوفته

اره میدونم 😔بخاطر همین گفتم که فردا ناشتا هم انجام بدم اما میترسم فردا نتیجش مثبت شه به نظرتون ممکنه تغییر کنه؟

اره میدونم 😔بخاطر همین گفتم که فردا ناشتا هم انجام بدم اما میترسم فردا نتیجش مثبت شه به نظرتون ممکن ...

نیازی به ناشتا بودن نیست فقط میگن ادرار اول صبح دقیق تره اگه مبت بود همین یکیم مثبت میشد 

نیازی به ناشتا بودن نیست فقط میگن ادرار اول صبح دقیق تره اگه مبت بود همین یکیم مثبت میشد  

خدا خیرتون بده داشتم میمردم از استرس چند قطره برا جواب درست کافیه؟ بعد ۲۶-۲۷ روز بی بی چک نشون میده؟ 

رو جلدش نوشته دوتا سه قطره کافیه اگه از روز موعد پریودت گذشته جوابس درسته

با اینکه نامنظمه پریودم اما الان فکر کنم چند روز گذشته این عکسه اون بی بی چکم درست انجام دادم ؟؟