2821
2789
عنوان

حلالم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 31 پست

تو راه هنوز استرس داشتم...همش دلم به مامانم و ظلم هایی که کردم میسوخت!
یهو سرم بلند کردم‌ گفتم امام رضا
دلم شور میزنه !
این دلشوره شاید واقعی هست.
امام رضا عمرطولانی با سلامتی برای مامانم و داداشمم و من از خدا بگیر...نمیدونم
یهو گفتم امام حسین مامانم آدم خیلی خوبی هست ولی من و داداشم حداقل همین مامان رو کلی اذیت کردیم.
حالا ازت میخوام یا خدا بهمون فرصت بده کنار عمرطولانی با سلامتی برا ۳ تامون برا مادرمون جبران کنیم و آماده آخرت شیم.
یا اینکه هر ۳ تامون رو باهم خدا بکشه.

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

اوایل میگفتم مادرم عمرش طولانی شه تا جبران کنیم...بعد اینکه منو داداشم براش خیرات کنیم بعد بمیریم.
ولی الان دیگه نه :)
گفتم هر ۳ تایی بمیریم...گفتم امام حسین من نه میتونم حق الناس ها رو جبران کنم و نه حق الله ها رو...خودت از خوبی های خودت اون دنیا بهم بده.

گفتم حضرت زینب موند..ولی آروم بود چون میدونست شما جات وسط بهشت هست و خودش هم میاد پیشتون
و اینکه هرچی در توان داشت باجان و دل برات تا زنده بودی کرد...عذاب وجدان نداشت.
خلاصه گفتم امام حسین شب اول قبر خودت ما رو ساپورت کن هر ۳ تایی مون رو
خودت با آغوش باز بیا استقبالمون
گفتم من وقتی هیچی نداشتم با تموم وجودم و توانم هرچی داشتم گذاشتم.
شمام از شب اول هرچی داری برامون بذار

میشه برا حاجتم که در مورد مامانم هست ی صلوات بفرستید؟♥️اَللّٰهُمَّ عَجِّل لِوَلیَّکَ الفَرَج اَدرِکنی یامَهدی علیه السلام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان واقعا آروم شدم.

درسته خیلی تلخ هست دار رو ندارمون میمونه...ثمره چندسالمون

و کسی هم نیست به یادمون باشه...و خیرات کنه...ولی خب خدا و امام حسین هستند😍

دوستان لطفا منو یجا گوشه ذهنتون یا اکانتتون نگه دارید.

اگه دیدین دیگه خبری ازم نیست بدونین که ۳ تایی رفتیم .

برا آرامش ما هم دعا کنید.لطفا

آرزو اسم خودم

لیلا مامانم 

و علیرضا برادرم.

من واقعا دوست دارم کنارهم خیلی سالها باهم شاد و سلامت این دنیا زندگی کنیم.

دعا کنید خدا قبول کنه و گرنه همون بهتر باهم بریم

از کجا بفهمیم خبری ازت نیس

از اونجا که تاپیک نزنم :)

چه بدونم تاپیک هام همه بازن..ی کامنت بذارید جواب ندادم...

آرزو اسم خودملیلا مامانم و علیرضا برادرم.من واقعا دوست دارم کنارهم خیلی سالها باهم شاد و سلامت این د ...

اینقدر نگران نباش و عذاب وجدان نگیر... زندگی پراز فراز و نشیب هایی هست که اشتباهات زیادی ممکنه توش داشته باشیم... با خود خوری و عذاب وجدان این زندگی جلو نمیره... شاید قسمت تو پرستار مهربون و دلسوز بودنه.... برای حکمت ها و داده ها و نداده ها ی خدا نجنگ.... زندگیتو کن عزیزم... منم براتون دعا میکنم که خوشبخت زندگی کنید و به ارزوهای کوچیک تا بزرگتون برسید 🤲🧿♥️

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

اینقدر نگران نباش و عذاب وجدان نگیر... زندگی پراز فراز و نشیب هایی هست که اشتباهات زیادی ممکنه توش د ...

ممنون عزیزم

شما که اسم های ما رو دارید.

لطفاً ی گوشه اگه ممکن هست اسم ما رو نگهدار تا برامون وسط دعاهات ی دعا هم کنی.

اجرت با امام زمان 

اینقدر نگران نباش و عذاب وجدان نگیر... زندگی پراز فراز و نشیب هایی هست که اشتباهات زیادی ممکنه توش د ...

حاجت روا باشید.  

ممنون عزیزمشما که اسم های ما رو دارید.لطفاً ی گوشه اگه ممکن هست اسم ما رو نگهدار تا برامون وسط دعاها ...

ددرت بگردم امروز خیلی توی فکرم بودی... چقدر دلم میخواد بیشتر به خودت اهمیت بدی 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

فدات بشم❤️

عزیزم ،چقدر خوشحال شدم...میگن وقتی خدا یکی رو میندازه تو ذهنت وسط دعا 

حتما اون فرد به دعات نیاز داره...دقیق یادم نیست خیلی وقته خواندم.

مرسی که به فکرم بودی...

منم دلم میخواد ولی هر وری میرم عذاب وجدان دارم...

من مانع ازدواج مامانم شدم...حدودا ۱۰ سال متوجه شدم و این مورد عذابم میده.

میگم آخه من چطور شوهرکنم برم عشق تجربه کنم ..‌.خیلی حس بدی هست.

همین موضوع باعث شد درسمم درست و درمون نخونم.

دعا کن خدا عمر طولانی با سلامتی بده به هر ۳تامون که جبران کنم...

نمیدونی شیطان آنقدر عذابم داد..دیگه گفتم خدایا اگه قرار بر رفتنه هر ۳تامون با هم ببر! شیطان رفت رو مخم که تو قرار بازمانده بشی فلان...

البته ۵روز قرص روانپزشکی شروع کردم و این خیلی برام درد داره چون که خودم روان پرستار بودم و بچه ها رو آروم میکردم چقدر منو دوست داشتن...شایدم دعاهای اوناست که امروز وقتی حالم بده افراد خوبی مثل شما در مسیرم قرار گرفته 

امیدوارم ما رو میون دعاهات یاد بمونه ❤️😘

فدات بشم❤️عزیزم ،چقدر خوشحال شدم...میگن وقتی خدا یکی رو میندازه تو ذهنت وسط دعا حتما اون فرد به دعات ...

قرصو بذار کنار ارزو... تو باید رو خودت و افکارت تسلط داشته باشی... و اینکه عذاب وجدانو بذار کنار قسمت نبوده... منم شاید در گذشته اشتباهات زیادی داشتم اما اگر بشینم بهش فکر کنم خب الان خودمم از دست دارم... حتی ممکنه با این افسردگی مادر و برادرتم آزار بدی.... بچسب به درست هدف داشته باش... افکاری ک برای شیطانه تو ذهنت راه نده چون خواسته شیطانه اون حال بد تو.... دعا گوتم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 23 ساعت پیش
2791
2779
2792