2777
2789
عنوان

تو باشی نمره کم به من ندی🌹🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 34 پست
من کاملا جدیم😂😂😂

کاش منم اون اگهی پیدا کنم شماره معلم ریاضیمونو بدم 🤣🤣

من هرگز کسی را از زندگی‌ ام حذف نکردم !همه آنها در حادثه اعتماد مُردند ... https://daigo.ir/secret/81836961840

اونم فکر می‌کنه اشتباه گرفتن ،خیلی ها اشتباهی تماس میگیرن 😂😂

امیدوارم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دمت گرم چطور به فکرت رسید 😂ما یه استاد داشتیم برعکس بود فکر میکردیم بد میشیم خوب میشدیم فکر میکردیم ...

خودمم نمی‌دونم ولی الان خیلی راضیم😂😂

You.....:)))

حتما راهی هست پلیس بخواد پیدا میکنه یه چیزایی دیدم از این پیگیری ها که باور نکردنی

نه بابا اون برای مشکلات بزرگ تره شرط میبندم حتی حال پلیسم نداره بره 😂نمی تونه شماره رو فقط نوشته از کجا میخواد بفهمه اگر تلگرام یا برنامه دیگه ای بود یه چیزی باز اونم فکر نکنم پلیسا ایرانیم که هیچی حالیشون نیست مبایلم نمی تونن پیدا کنن 

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

خودمم نمی‌دونم ولی الان خیلی راضیم😂😂

👍👌💀💪

خوب ترین ادمهابیشتر به دست خودشان می میرند فقط برای اینکه از بقیه فرار کنند و انها که باقی می مانند هیچ وقت درست درک نمیکنند که چرا کسی باید از انها فرار کند🏃🏃 👣👣👻✌

نه بابا اون برای مشکلات بزرگ تره شرط میبندم حتی حال پلیسم نداره بره 😂نمی تونه شماره رو فقط نوشته از ...

اینطورا هم نیست 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اگ عقده بازی درآورد و کم داد ک خب حقش بوده🙌

دور از جون اساتید خوب یه سری استاد ها رو باید به جای شماره ی چوپان شماره شون رو به عنوان گوسفند داد

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

2790
2778
2791
2779
2792