2777
2789
عنوان

تولد بگیرم یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 25 پست
تو هم نظرت اینه آدم تا زندست باید لذت ببره ؟واقعا درستش همینه فکر کن من الان نگیرم این ذوق من کور شه ...

حرف زیاده تا دلت بخواد

لذت ببرین

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

حرف زیاده تا دلت بخوادلذت ببرین

منم نظرم همینه 

ی عمر با احتیاط زندگی کردم و شدم ی آدم محتاط سخت گیر نگران ک هیچی هم قدر دان نبود 

حالا نمیخوام ب خاطر مردم از خواسته های خوبم بگذرم 

شما چند سالته ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نظرم همینه ی عمر با احتیاط زندگی کردم و شدم ی آدم محتاط سخت گیر نگران ک هیچی هم قدر دان نبود حال ...

۲۴

من بخاطر حرف مردم پشت کنکور موندم و ۳ سال طول کشید افسردگی گرفتم هیچکی هیچکی حتی بابام نگفت چیکاری دردت چیه جز سرزنش چیزی نداشت

منو ببینی میفهمی نباید به حرف مردم گوش کرد اصلا

آخرم زدم زیر همه چی رفتم سرکار و رشته ای ک میتونستم بیارم

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

۲۴من بخاطر حرف مردم پشت کنکور موندم و ۳ سال طول کشید افسردگی گرفتم هیچکی هیچکی حتی بابام نگفت چیکاری ...

من کلا خودم خیلی وقته ب این نتیجه رسیدم انقدر تجربه کردم تو زندگیم 

تو همه چی 

هیچکی حتی پدر مادر هم کامل دلسوزت نیستن

من کلا خودم خیلی وقته ب این نتیجه رسیدم انقدر تجربه کردم تو زندگیم تو همه چی هیچکی حتی پدر مادر هم ک ...

من تو همین ۴ سال قشنگ فهمیدم 

آفرینچی میخونی

ادبیات انگلیسی تنها چیزی بود ک ب ذهنم رسید 

دیدم هم چند سال خوندم و درس دادم بلدم هم راحت میتونم تمومش کنم