2777
2789
دقیقاااا کاش من اونجا بودم عاقا بدبخت میشدم راضی بودم😂

😂🤦🏻‍♀️

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخیر ،هر کشوری خوبی و بدی داره.عجیب اینه که خوبی خودمون رو نبینیم و بدی دیگران رو

نگفتم:

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

خب فکرت اشتباهه 

ولی در کل از ایران بهتره

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

دختر دختر برق ما الان قطعه شاید برق آمریکام الان قطعه😂😂😂

مگه میشه کشوری اب و برق داشته باشن یکسره     خب اب و برق هم زندگی دارن خسته میشن میخوان استراحت کنن 

#ظالم‍ نباشیم    بزاریم زندگی کنن

دختر دختر برق ما الان قطعه شاید برق آمریکام الان قطعه😂😂😂

وای اسی منم عاشق امریکام

ولی کلا وایبی که آمریکا حدود ۴۰ ۵۰ سال پیش داشته یه چیز دیگه بوده

هر وقت رمانای اون موقع رو میخونم و سریالای مربوط به اون دوره رو میخونم دلم میخواد یجوری بشه برم اون زمان آمریکا زندگی کنم

دبیرستاناشون بنظرم خیلی جالبن

برنامه تفریحاتیشون حتی جشن پرام هعییی

ما که با مانتو سورمه ای و مقنعه نوجونیمون رفت🫠

مگه میشه کشوری اب و برق داشته باشن یکسره خب اب و برق هم زندگی دارن خسته میشن میخوان استراحت کنن ...

آب برق به جهنم عین چی کار میکنیم و همیشه پول نداریم سر ماه کلی قرض بدهی داریم اگ کسی از خونه ناراضی باشه ی خونه نمیتونه اجاره کنه و مستقل زندگی کنه چون دختریم و انگ خرابی میزنن کاش خدا تموم‌کنه این زندگی مزخرفو ک اینجا داریم