2777
2789

۲۰ سال پیش اوضاع مالیشون عالی بود ولی دایی بزرگم کلی بدهی به بار آورد همه چیشون رو از دست دادن و مستاجر شدن

تا الان هم مستاجرن و دایی بزرگم پول اجارشون رو میده

همه تو اون خانواده ازدواج کردن فقط هر ۳ تا خالم مجرد موندن

۷ سال پیش یه مشکلی پیش اومد پدر من و دایی کوچیکم پول اجاره خونه مادربزرگم رو می دادن. دایی کوچیکم از اون طرف می خواست خونه بخره خانواده مادرم تا شنیدن می خواد خونه بخره انقدر سنگ انداختن که آخر خونه نخرید. داییم لج کرد دیگه پول اجارشون رو نداد. صاحب خونه مادر بزرگم اینارو جواب کرد و می خواست وسایلشون رو از خونه بندازه بیرون

حالا تو اون وسط خاله کوچیکم رفت به زن دایی کوچیکم کلی اس ام اس فحش بارون از روی حسادت داد. 

که تو زن ف... ا‌‌..‌ حشه ای هستی و هرز..ه ای خدا مرگت رو برسونه. خدا پدر و مادرتو مرگ بده که باعث و با..نی بدختیای ما هستی( زن دایی بدبختم تازه ۵ سال بود عروس اون خانواده شده بود). مادرت هم مثل خودت لا...شی هست ما وسایلمون رو جمع می کنیم میایم خونه پدرت آبرو ریزی. برو برای دوست پ..‌سرت حسن( پدرم) هم کور بزا( پسر داییم از چند ماهگی عینکیه) . خاله ام بی شرف بابام و زن دایی رو الکی الکی بهم نصبت داد

و گفت انشالا هم تو و هم حسن کچل توله هاتون برن زیر گل باهم از غصه عر عر کنید. الهی دوتاتون که معشوقه هم هستین تیکه تیکه بشید و رفتگارهای شهرداری نتونن جمعتون کنن همیشه نحس بودین

اکانت قبلم ترکید

خب اخرش

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB