2777
2789
عنوان

مبل هام قشنگن❔❓عکس🎀

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بچه کوچیک دارم مبلام همش داغون شده گذاشتم یه چند سال دیگه بزرگتر بشه عوضشون کنم

آره خوبکاری میکنی 

عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱 موسیقی🎶والیبال🏐 یه دختر تابستونی💅🌾

من بچه کوچیک دارم مبلام همش داغون شده گذاشتم یه چند سال دیگه بزرگتر بشه عوضشون کنم

من دوساله گرفتم ولی خونه بابام بودن استفاده نکردیم الان چندماهه اوردمشون با اینکه دوسشون دارم اما همش دلم میخواد دوباره زمان بگذره برم مبل بگیرم😂کلا تنوع مبل دوست دارم

نه قدیمی شدن الان دیگه همه میرن سمت مبلای مینیمال من که پسندم نشد

آره دیگه سلیقه‌ایه منم یه ست رو راحتی گرفتم تقریبا مینی‌ماله ولی بیشتر شبیه چستره دیگه این ست رو کلاسیک دوست داشتم یعنی دو قسمت خونه یه قسمت رو کلاسیک کردم یه قسمت مدرن

آره دیگه سلیقه‌ایه منم یه ست رو راحتی گرفتم تقریبا مینی‌ماله ولی بیشتر شبیه چستره دیگه این ست رو کلا ...

منم عکس مبلامو میخوای بزارم ولی چون شناسایی نشم مجبورم کپیشون رو از سایت بزارم که خریدیم

منم عکس مبلامو میخوای بزارم ولی چون شناسایی نشم مجبورم کپیشون رو از سایت بزارم که خریدیم

آره همین کارو کن

نه قدیمی شدن الان دیگه همه میرن سمت مبلای مینیمال من که پسندم نشد

و اینکه کلاسیک هم هیچوقت قدیمی نمیشه دیگه از زمان شاه مد بوده هنوز هست ولی خب سلیقه‌ایه