2821
2789
عنوان

عکس جدیدم🥹✌🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 69 پست
فکر میکنی عکس گوگل 200 تا دیگه میزارم خیالت راحت بشه ما اینجا ثابت شده ایم

اولا من نگفتم عکست از گوگل هست گفتم همه فکر کردن چهرتونو میزارید ولی عکستون شبیه عکسای گوگلی برای پروفایل هست دقت کنید کلمه مشابه رو به کار بردم 

دوما خیال من بخاطر عکس شما ناراحت نیست که حالا بخواین ثابت کنید راحت شه عزیزم شما کلا بد متوجه شدی

قربونت بشم زود بزار

خدانکنهه عزیزم گذاشتم منتظر تایید بشه

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اولا من نگفتم عکست از گوگل هست گفتم همه فکر کردن چهرتونو میزارید ولی عکستون شبیه عکسای گوگلی برای پر ...

اوکیه عزیزم✨🤍

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان زده نخواهد کرد ...🫶🏻✨من یه دخترم اما بیا مردونگی بهت یاد بدم✌🏻

ندیدم

💔👺 یبار یه عارف از صداسیما*** میگفت که امام کاظم(ع)استفاده ی زیاد و نادرست از فضای مجازی رو نادرست شمرده💔.یا امام کاظم(ع)حلالمون کن💔.مبادا درهای جهنم به روی ما گشوده شود؟💔😔.

سه ساعت وایسیدیم برا گل آفتاب گردون

میخواستی منتظر نمونی خیلی ساده هست 

چون لحن توی نوشتار مشخصی نیست بعضی وقتا سوتفاهم پیش میاد که طبیعیه موفق باشی عزیزم💕

بله دقیقاا بازم شرمنده اگه بد برداشت کردم

نه خواهش میکنم گل دشمنت شرمنده حتما منم ایهام دار تایپ کردم😘

عزیزدلی قشنگم🤍

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز