2777
2789
عنوان

رنگ چشم سبز 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 36 پست
من چشام قهوه ای همسرم عسلیدخترم تا الان ک ۱۲ روزس چشاش سبزهنمیدونم چه رنگی بشه

موهاش و ابرو و مژش بورن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سبز شوهرم قهوه ایی سه تا دختر اومدم با چشم قهوه ایی

یه دوستی داشتم باباش چشم ابی و عموش چشم قهوه ای 

تمام خواهر و برادرهای دوستم چشم قهوه ای بود و می گفت همه 5 تا بچه عموم چشم ابی هستن

(باباش یه بار دیدم با اینکه پیرمرد بود زیباتریم چشم ابی بود که دیده بودم )

الهم عجل لولیک الفرج

چیزایی احتمالشو بیشتر میکنه بخور چون ژنشو داره ممکن بشه..ی دکتر میگفت تخم دوزرده 

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

یه دوستی داشتم باباش چشم ابی و عموش چشم قهوه ای تمام خواهر و برادرهای دوستم چشم قهوه ای بود و می گفت ...

شانسشون 

زور ژن من فقط تونست دختر سومی رو یکم بور تحویلم بده همین 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
کاش منم این دومی به باباش بره

احتمالش خیلی خیلی کمه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.