2777
2789
عنوان

شوهری که

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حل شدنی نیستهستولی حوصله هیچیو ندارم حتی خودم

از اونایی که هیچی نیس بگذر ولی اگه مهمتر بود به زندگیت ربط داشت و ناراحتت کرد جواب بده باارامش 

بزار حرف توام گل کنه

کاش همه چی قد خنده های تو زیبا بود👈  🙆کوردم👉
خیلییییی جوابشو دادم ولی کم آوردمزدم زیر گریهالانم میگرنم گرفته پدرم دراومده

من این حرفا رو شنیدم این حرفا رو زدم و گفته جور دیگه ای برخورد میکنه ،منم گفتم تا ببینم چه جوری بلدی ، اگر مادرت برات اولویته و نمیتونی مدیریت کنی خودم بلدم چطوری از پسشون بربیام ، چند بار بحث شد با مامانش جوابشو دادم و بعدم همسرم ناراحت و قهر و ... محل ندادم و گفتم من ادمم اجازه نمیدم کسی سوارم بشه یا سیاست بکنه روم من احترام میزارم در صورتی که احترام ببینم ،از اون موقع تا حالا حرفی شده بازم گذشتم و به همسرمم گفتم بخوام جواب بدم جواب میدم اما صرفاً جهت اینه که بفهمی دنبال حاشیه نیستم پس اگر دعوا نمیخوای خودت جمع شون کن ، حالا همش میگه من تذکر دادم جلو تو نمیگم تو خود دار باش 🤨 راست و دروغشم نمیدونم اما من واقعا سر هر چیزی بحث نمیکنم مگر اینکه واقعاً مستقیم حرفی بشنوم 

اول بهم بگو مادرش چه رفتارهایی می کنه که منم یه راهکار خوب بهت بگم یکی از دختر خاله هام مشکل تو رو ...

وایستا بچه رو آروم کنم میگم

دختر درونگرا و خجالتی از دیار غربت💫❣ کوردم🟢🌞🔴

اول بهم بگو مادرش چه رفتارهایی می کنه که منم یه راهکار خوب بهت بگم یکی از دختر خاله هام مشکل تو رو ...

اذیتاش زیاده

مثلا تو غذا درستکردن بالا سرمه ک احیانا مواد غدایی اضافه مصرف نکنم

حموم رفت دعوا میکنه ک چرا زود زود میری پول آب بیشتر میشه (فقیر نیستن اتفاقا پولدارم هستن) 

چراغ اتاقم زیاد روشن باشه گیر پشت گیر ک چرا خاموش نمیکنی

بچه هام جرعت اینو نداره برن تو پذیرایی باید یا بیرون باشن یا هم روزای بارونی برن تو اتاق سه در چهار

نمیزاره تا دم در برم باید همش تو خونه باشیم

دختر درونگرا و خجالتی از دیار غربت💫❣ کوردم🟢🌞🔴

اذیتاش زیادهمثلا تو غذا درستکردن بالا سرمه ک احیانا مواد غدایی اضافه مصرف نکنمحموم رفت دعوا میکنه ک ...

عزیزم شوهرت رو ببر پیش مشاور با زبون خرش کن حتما مشاوره بره عجیبه تا الان فرار نکردی بچه هاتم نزار بیرون اوضاع خرابه پدو*فیلی های بچه دزد همه جا هستن 

حتما باید برید پیش مشاوره زوجین ایشون زبون آدمایی مثل شوهر شما رو بلده