اوه اوه خدا نکنه همچن اتفاقی.یعنی انقد مهم بود حرف زدن با دوستت که یه ساعت پشت خط گذاشتی شوهرتو؟
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
۳۶ تماس بی پاسخ ازش بهم رسید وقتی قطع کردم...وقتی جوابشو دادم داد میزنه قسم بخور با کیی حرف میزدی من نباید از این خرفش ناراحت میشدم و باهاش دعوا میکردم؟؟
😐 یعنی چی آدم شوهر که کرد دیگه حق نداره با دوستشم حرف بزنه؟
یه ساعت شوهر پشت خط باشه؟؟ معلومه اولویت همسره. البته استارتر میگه پشت خطی نیومده براش خب اینجا مقصر نیست
ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي میکند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
میکم من ک نمیدونستم این داره زنک میزنه...پشت خطی بهم نمیاد..تلفنم اشغالی زده
اره بعدا گفتی متوجه شدم. خب تقصیری نداشتی لما اونم خیلی تو کف مونده عصبی شده تو کش نده