2777
2789
نه اصلا خودتون ناراحت نکنید یه هفته زود تمام میشه بیخیال من الان بابت یک کلمه الکی تعلیق مشکی شد ...

من ماهی ی بارم نمیام این سایت ی کاربری دیگه ام دارم بحثم سر اینه اون اقا تعلیق نشده منو تعلیق کرد سر اینکه میگم توهین میکنه تعلیقش کنید به نی نی یار

من ماهی ی بارم نمیام این سایت ی کاربری دیگه ام دارم بحثم سر اینه اون اقا تعلیق نشده منو تعلیق کرد سر ...

کجاست  لینک بزار  همینجا  یا خصوصی بده نی نی یار تعلیق میکنه البته اگه حرف زشت زده باشه  

کاربر آمریکام خط قرمز من بی احترامیه پس مواظب حرف زدنتون باشید........ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجاست لینک بزار همینجا یا خصوصی بده نی نی یار تعلیق میکنه البته اگه حرف زشت زده باشه

تاپیک تعطیل شد همون لحظه و قبلش من گزارش زده بودم ، بعد تاپیک گذاشتم ک نی نی یار من گزارش زدم همین الانم تو تاپیک داره حرف میزنه که نی نی یار تعلیق کرد منو

اکانت دیگه ای به غیر از این هرگز

عالیه ولی من همیشه گمنامم قبلی حذف که شد با اسم جدید میام البته ایشالا که آخریش باشه که بیام اینجا 

کاربر آمریکام خط قرمز من بی احترامیه پس مواظب حرف زدنتون باشید........