2777
2789
خیلی قبول دارم حرفتو فقط مشکل اینه هر وقت میخوام مثبت فک کنم ی حسی میگه ن بابا اینا همه الکیه و نمیش ...

همونم تلقین منفی شیطانه

تلقین همه چیزه 

مثبت فکر کن 

تا عادت کنه مغزت 

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره زیاد

چجوری ؟

میشه با ذهن و تلقین کاری کرد یکی بت پیام بده؟

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

اره درسته تجربه ای داشتی؟

من اره بعد سال ها درجا زدن واسه لاغری بالاخره استپ وزنیم شکست و دارم لاغرمیشم 

استاد خیر اندیشم تو کتابش که داشتم میخوندم نوشته بود خودش با تلقین مثبت و امید یه بیمار که سرطان تمام بدنش و ریه هاش گرفته بوده درمان کرده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ینی اون تلقین های مثب واقعا اتفاق میوفته واست؟

اولا وقتی ظن و گمان مثبت داری

انرژی و نیروی خودت میره بالا 

ضعف باعث میشه اصلا دنبال هدف نری 

چون حالش نیست 

اینقد روحیه ضعیف شده 

که حالش نبست .

یادت باشه کلمات بار مثبت و منفی دارن 

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

برای همین میگن هر چیزی نگید 

هر حرفی نزنید 

که باورتون میشه 

.

کلمات خیلی موثرن 

تلقین عالیع .

تلقین و فکر خیلی تاثیر داره ولی معجزه نمیکنه منظور اینکه وقتی تو فکرت ورزش باشه یهو همه جا پر میشه از باشگاه و لباس ورزشی فروشی درحالی ک اونا همیشه اونجا بودن فقط مغزت چون بهش فکر کردی بیشتر میبینتشون حالا وقتی دنبال کار باشی یهو اگهی کار همه جا زیاد میشه درحالی که همیشه بوده فقط تو توجه نمی‌کردی وقتی فکرت مثلا دنبال پول باشه به این معنی نیست یهو اسمون پاره میشه یه کیسه پول میوفته تو دستت ولی حداقل اگ فرصتی برای ب دست آوردنش باشه از دستش نمیدی بخاطر همین قدرت فکر و تلقین مهمه یعنی اینا چیزیو تغییر نمیدن ولی کمک میکنن اگر فرصتی بود از دستش ندی

چجوری ؟میشه با ذهن و تلقین کاری کرد یکی بت پیام بده؟

این تلپاتی 

و تاثیر ذهنی هست .

تلقین مثبت باعث اعتماد به نفس بالا خودت 

و حال روحی درجه یک خودت میشع 

تلقین و فکر خیلی تاثیر داره ولی معجزه نمیکنه منظور اینکه وقتی تو فکرت ورزش باشه یهو همه جا پر میشه ا ...

این که شما میگی قدرت جذبه

ربطی به تلقین نداره

تلقین یعنی یک چیز خوبی رو به خودت بقبولونی

یعنی اینقد بگی که باورت بشه 

مثلا من امروز بی دلیل خاصی حالم گرفته است ...

اینقد میگم شکرت 

چقدر حالم خوبع 

چقدر خوشبختم 

نعمت ها رو تک تک میشمارم 

و با خودم تکرار میکنم 

حالم خوب میشه ...

یعنی حالت روحی هست.

برای همین میگن هر چیزی نگید هر حرفی نزنید که باورتون میشه .کلمات خیلی موثرن تلقین عالیع .

اره واقعاا خیلی
نوشتن هم خیلی خوبه ولی ی بار ارزوهامو نوشتم یکی پیداشون کرد خوند دیگ ننوشتم