2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزم پشمای من کلا  ریخت😂😂دختره...میگن تا حدودی ربط داره...دستام که ماهی یه بارم بزنم زیادشه. ...

😐😐توروخدا؟؟؟چ خوبببب.    دیدم یکی حامله بود ابروهاش کلا ریخت نگو خاصیت دختر اینه

لایک✖️ کامنت😍😋❤️❤️🔥👁️

بعد از زایمان نریختن؟؟؟

چراااا بعد زایمان اولم بعد دوماه ریزشش شروع شد داشتم کچل میشدم دکترم ویتامین میداد دکتر اطفال رد میکرد چرت و پرت میگفت که چجور دلت میاد از شیرت رد میشه منم بی تجربه مصرف نکردم اما یه سال بعدش خوب شد باز 

یه ماه دیگه هم زایمانمه خدا بخواد مطمئنم باز کچل میشم البته ایندفعه شیر خودمو نمیدم دیگه تا خدا چی بخواد

😐😐توروخدا؟؟؟چ خوبببب.    دیدم یکی حامله بود ابروهاش کلا ریخت نگو خاصیت دختر اینه

نه بابا کجاش خوبه..

😕😕

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
نه اتفاقا برام فرقی نداره، منو شوهرم عاشق دختریم

از رو هیییچ علامتی نمیشه فهمید چیه پس صبر کن تا سونو،ایشالا اونی باشه که میخواینو سالم باشه

آخه همه میدونن رشد زیاد مو طبق نظر قدیمیا و خشکی پوست دو علامت پسره