2789
مام يبار تو اتاق خوابمون يدونه اومد در چاه حمومو نبسته بوديم بعد از شستن ولي رفت زير دراور ديگه گم ش ...

يا خدا چيكار كردي؟😱😱😱😱😱😱 تو اتاق خوابيدي؟ من الان كوچ كردم به هال  ديگه اتاق نخوابيدم امشب😭😭😭

١ درصد فك كنين سركاريه!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الهي امين 😂😂😂😂

باعث و بانی تاپیک تویی 😒😒😅😅چکارش کردی که انقدر انتقام سختی ازت داره میگیره 😅😅🤕🤕

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
باعث و بانی تاپیک تویی 😒😒😅😅چکارش کردی که انقدر انتقام سختی ازت داره میگیره 😅😅🤕🤕

ديواري از من بدبخت كوتاه تر پيدا نكرده 😂😂😂😂😂😂😂😂😭😭😭😭

١ درصد فك كنين سركاريه!

[QUOTE=55840918]يا خدا چيكار كردي؟😱😱😱😱😱😱 تو اتاق خوابيدي؟ من الان كرچ كردم به حال ديگه اتاق نخوابيد

نه ما رو تخت خوابيديم گفتم امن تره😂

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻
[QUOTE=55840918]يا خدا چيكار كردي؟😱😱😱😱😱😱 تو اتاق خوابيدي؟ من الان كرچ كردم به حال ديگه اتاق نخ ...

دمت گرم انصافا شجاعي😱😱😱😱 من الان نشسته بودم وسط هال چنان داشتم گريه ميكردم تمام بدنم داشت ميلرزيد شانسم دم در اتاق بود شوهرمم رو ميل خوابش برده بود حالا هر چي جيغ ميزنم بيدار نميشه نميتونستمم فرار كنم 

در كل بد وضعيتي بود 😭😂

١ درصد فك كنين سركاريه!
من بدبخت رو يه مبل باريك الان خوابيدم 😭😭😭😭 از ترسم 

همسر من كه بهش گفتم سوسك بيا سوسكه ميدوييد طرفش عقب عقب ميرفت🤣🤣🤣🤣 بعدا ميگفتم توام ميترسي ميگفت نه چندشم ميشه😂

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻
همسر من كه بهش گفتم سوسك بيا سوسكه ميدوييد طرفش عقب عقب ميرفت🤣🤣🤣🤣 بعدا ميگفتم توام ميترسي ميگفت ...

😂😂😂 

باورت ميشه من يكي از شرطاي ازدواجم اين بود كه همسرم از سوسك نترسه؟😁😁 فك كن روز اول اشنايي اينو پرسيدم 😂😂😂

١ درصد فك كنين سركاريه!
الانم دارم شيركاكائو ميخورم نميرم از لجت😂😂😂😂

بسهههههه بابا چه خبرته 😂😂😭😭😭😭🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬 چته تو چرا انقدر ميخوري دختر 😂😂 نخوووووور🤬🤬🤬

١ درصد فك كنين سركاريه!