2777
2789
عنوان

پس از اصلاح زمين در آن دست به فساد نزنيد

| مشاهده متن کامل بحث + 10740 بازدید | 1388 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سلام لطفا راهنماییم کنید چطور مهدویت رو به بچه هام یاد بدم یکی تو سن بلوغ و یکی کلاس سوم ابتدایی عه ...

سلام عزیز دلم🌸
راستش اینکه بخوای بچه‌هاتو با امام زمان آشنا کنی، خودش نشونه‌ی یه دل روشنه. خدا حفظشون کنه برات 🌷

برای کوچولوت که کلاس سومه، بهترین راه اینه که باهاش بازی کنی، قصه بگی، نقاشی بکشی. مثلاً یه قصه بساز از یه بچه‌ای که منتظر یه مهمون خیلی خاصه، یا یه باغ قشنگ که قراره امام زمان بیاد اونجا. بچه‌ها با تصویر و حس ارتباط می‌گیرن، نه با حرفای سنگین. دعای «اللهم عجل لولیک الفرج» رو هم مثل شعر یادش بده، با آهنگ، با تکرار. خودش کم‌کم عاشقش می‌شه.

اون یکی که تو سن بلوغه، دیگه وقتشه باهاش رفیق‌وار حرف بزنی. از امید بگو، از اینکه دنیا چقدر نیاز به یه آدم منصف و مهربون داره. بذار خودش سوال بپرسه، فکر کنه، حتی گاهی شک کنه—اشکالی نداره، اینا مسیر رشدن. تشویقش کن با امام زمان حرف بزنه، براش نامه بنویسه، حتی اگه جواب نمی‌گیره، همین حس نزدیکی خیلی مهمه.

در کل، نذار مهدویت براشون بشه یه درس خشک. بذار بشه یه عشق، یه امید، یه دوست صمیمی. امام زمان براشون بشه کسی که دلشون براش تنگ می‌شه، نه فقط کسی که باید بشناسن🌸

🇮🇷🇵🇸شهید خامنه ای قوی تر از امام خامنه ایست💚🌷ای امت غیور ایران خیابان ها و مسجد هارو هرگز خالی نذارین💚رهبر شهید انقلاب فرمودن: وقتی که مردم وارد میدان می شوند و تصمیم می گیرند، آتش ها را خاموش می کنند، شعله ها را خاکستر می کنند. این اتفاقی بود که این دفعه افتاد؛ بعد از این هم به توفیق الهی اگر چنانچه حادثه ای برای کشور پیش بیاید، خدای متعال این مردم را مبعوث خواهد کرد برای مقابله ی با حوادث، و کار را مردم تمام خواهند کرد. ۱۴۰۴/۱۱/۱۲💚 به آتش کشیدن و شخم زدن اسرائیل و پایگاه های آمریکایی به عهده نظامیان عزیز و جان بر کف، و حفظ کردن سنگر خیابان بر عهده ما مردم✌ اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیها💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

سلام امام زمانم

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

🔴 یاران #امام_زمان چگونه به ایشان ملحق می‌شوند⁉️

یاران #امام_مهدی علیه‌السلام سه دسته‌اند:

دسته اول: یاران خاص و فرماندهان اصلی می‌باشند که تعدادشان ۳۱۳ نفر است؛ اینان همان هایی هستند که قرآن -در آیه ۸ سوره هود- از آنان به عنوان «امت معدوده» یاد مى‌کند؛

از طریق طی الارض و مسیرهای هوایی (سوار شدن بر ابرها) همگی در یک ساعت در مکه حاضر می‌شوند.

دسته دوم: ۱۰ تا ۱۲ هزار نفر از مومنین هستند؛ که بعد از اجتماع ۳۱۳ نفر در مکه، اینان به خدمت امام می‌رسند؛ و تا وقتی این حلقه کامل نشود حرکت و قیام حضرت آغاز نخواهد شد.

اینها افرادی کاردان و از زبده ترین و ورزیده ترین نیروهای سپاه امام هستند و قدرت اجرایی بالایی دارند.

اینکه چطور و چگونه به مکه می‌روند در منابع هیچ اشاره‌ای نشده؛ روایات به ما گفته‌اند که بعد از خروج سفیانی، با پای پیاده و حتی سینه خیز بر روی برف خود را به مکه برسانید

دسته سوم: انبوه مردم دنیا هستند؛ مردم محروم و مستضعف، ناامید از حکومت ها، خسته از وضع موجود و تشنه عدالت؛ که در جریان فتوحات امام و سیر حرکت ایشان به سرزمین های مختلف، دسته دسته به سپاه مهدوی می‌پیوندند

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند تاریخ همان ست حسینی و یزیدی. بامااگه دشمن بشه تمام زمانه این مملکت، مملکت امام زمانه

اللهم صل علی محمدٍ وال محمدٍ و عجلْ فرجهمْ 

سلام امام زمانم 

سلام آقای خوبم

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

خدایا به حق ابالفضل العباس بقیه غیبت را برما ببخش

الهی آمین🙏

💕💕 اللهم عجل لولیک الفرج 💕💕

🖤🖤این طالب بدم مقتول بکربلا 🖤🖤

🖤❤السلام علیکم یوم ولدتم و یوم استشهدتم و یوم تبعثون أحیاء❤ سلام بر روزی که بدنیا آمدید روزی که به شهادت رسیدید و روزی که زنده برانگیخته میشوید 🖤🇮🇷❤امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند 🇮🇷❤ 🖤ما مدعیان صف اول بودیم از آخر مجلس شهدا را چیدند 🖤 تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز