2777
2789
عه بلاخره یه دونه از خودم پیدا کردم😂اون قسمت منطق و احساسو خوب اومدیکلا اگه احساساتم قابلیت خاموش ش ...

اره واقعا ولی خب جدیدا یاد گرفتم که احساساتم خودمو به فنا بده و رو تصمیمام تاثیری نذاره.منطقم باید سروری کنه

من روی هررر چی جغده رو سفید کردم😂😂

من برام ۷۲ ساعت بیدار بودن هم عادیه

شاید محال باشد بی پر پریدن اما،اوج شکوه دریا پرواز یک نهنگ است.

اره واقعا ولی خب جدیدا یاد گرفتم که احساساتم خودمو به فنا بده و رو تصمیمام تاثیری نذاره.منطقم باید س ...

موافقی شب رو گذاشتن برای بیداری؟😁

یه سوال؟چقدر میتونی رو مسائل عمیق بشی؟

من مثل پیاز تا لایه آخر هرچیز باید برم😂😂

خدایا شکرت بابت همه نعمتهای زندگیم🌱

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

موافقی شب رو گذاشتن برای بیداری؟😁یه سوال؟چقدر میتونی رو مسائل عمیق بشی؟من مثل پیاز تا لایه آخر هرچی ...

اصلا شک نکن شب بخابی که چی بشه نامویا شب یه دنیای دیگست واقعا و اتفاقا دلیلش همینه که بقیه خابن

به طرز وحشتناکی میتونم رو مسائل عمیق شم به خاطر همینه ارتباط عمیقم رو با افراد محدود میکنم چون واققعاا دهنم سرویس میشه

اصلا شک نکن شب بخابی که چی بشه نامویا شب یه دنیای دیگست واقعا و اتفاقا دلیلش همینه که بقیه خابنبه طر ...

انگار داری خود منو تعریف میکنی🥲

خوابای توام تعبیر داره بعضیاشون؟

خوابای تکرار شونده هم میبینی؟

انگار داری خود منو تعریف میکنی🥲خوابای توام تعبیر داره بعضیاشون؟خوابای تکرار شونده هم میبینی؟

پشمام ریخته واقعا

اره اکثرا تعبیر دارن و خب دلیل کم خابیم همینه

خیلیییی زیاددد خاب تکراری میبینم.عییناا تکراری بدون یک واو اینور اونور حتی دقیقا شروع و پایان یکسان اصلا یه وضعی...

پشمام ریخته واقعااره اکثرا تعبیر دارن و خب دلیل کم خابیم همینهخیلیییی زیاددد خاب تکراری میبینم.عیینا ...

اخ اخ دقیقا منم خوابهایی که تکرار میشن برام وقتی شروع میشه همه جای اون لوکیشنو میشناسم

بخاطر شهودی بودن تایپ شخصیتیمونه

یه سوال دیگه 

فیلم چه ژانری میبینی؟

من ژانر ترسناک،علمی تخیلی،راز آلود👻

عزیزم چرا تاپیک قبلمو قفل کردی؟ چی گفتم مگ؟ @niniyar‍

شما چیزی نگفتید پست های بی ربط داشتید

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

اخ اخ دقیقا منم خوابهایی که تکرار میشن برام وقتی شروع میشه همه جای اون لوکیشنو میشناسمبخاطر شهودی بو ...

اره حتی تو خاب میدونم که به قولی سکانس بعدی چیه😂خیلیی عذاب آوره و فقط تو متوجه حرفمی که در چه حد عذاب آوره!!

منم فیلمی که درکش ساده باشه رو دوست ندارم،دهنت سرویس شه تا بفهمی چی میگه،ترسناکو هستمممم،جنایی هم دیوونشم✌️

اره حتی تو خاب میدونم که به قولی سکانس بعدی چیه😂خیلیی عذاب آوره و فقط تو متوجه حرفمی که در چه حد عذ ...

من یکی از خوابام تو به ساختمون نبمه کاره است

تنها هم هستم اونجا

شاید سالی پنج یا شیش بار میبینمش

لامصب حس برزخ داره😂

در مورد فیلمهام اول تریلر فیلمو میبینم ببینم در خور شان هست یا نه؟😂

من یکی از خوابام تو به ساختمون نبمه کاره استتنها هم هستم اونجاشاید سالی پنج یا شیش بار میبینمشلامصب ...

منم یکی از خابام کشته شدن خودمه،خیلیییی وحشتناکه لامصب😂اکثر خاب تکراریام دنبال شدنه و من مدام دارم میدووم یا و ارتفاع قرار میگیرم

حق حق حق تااا صب

هیچی نبود من الان رفتم چک کردم باز حتی مرد هم پست نزاشته بود تو تاپیک

باز شد مدیریت کنید لطفا بحث خارج نشه

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت