2777
2789
تو جلسه خواستگاری mbti پرسیدین؟ 😂 وای چ جالب... 😂 ن ما مرموز نیستیم صاف و ساده ایم اکثرا همه هم م ...

خانم ارشد روانشناسی بود. موضوع مورد علاقه ی مشترک بود. 

طلاقی ENTJ و INTJ هم خیلی عجیب و غریب هست. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اورثینکرم، به راحتی میتونم ادما رو از زندگیم حذف کنم ، درسته دوستی باشه خوبه ولی نباشه هم مهم نیستخج ...

مننننننمممم😂

دقیقا ترجیح میدم تنها باشم تا دوست ب درد نخور داشته باشم... 

خیلیم اورثینک میکنم 

اخی 😍😍خصوصیاتتت بگو

ببین جدیدا آدم مهربونی شدم 😂😂ولی ما ها مهربون نیستیم حسم میگه شاید F شدم

درونگرام بیشتر شنونده

حسی نیستم شهودی ام بعضی چیزا درونی بهم الهام میشه

منطقی 1000 هستم

و اینکه اهل برنامه ریزی نیستم انرژیمو یهویی میاد

4 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

بله متاسفانه این تاثیر پذیری خیلی رو مخه دختر منم اینو داره و من من سعی کردم بعد این همه سال کنترلش ...

اخی شما مامانیددد 😍

درباره دخترتون بگم حتما دوستای خوب پیدا کنه چون دوست بد راحت میتونه روش تاثیر بزاره 

همین دوستم ک گفتم قبلا رفیقای ناباب داشت کلا افکارشو داغون کرده بودن بنده خدارو هرچند بعدا جدا شد ازشون اوکی شد ولی خب این تاثیر پذیری بیش از حدش خطرناکه 

ببین جدیدا آدم مهربونی شدم 😂😂ولی ما ها مهربون نیستیم حسم میگه شاید F شدمدرونگرام بیشتر شنوندهحسی ن ...

با خط ب خطش موافقم... 

مخصوصا قسمت نامهربونی 😭😂

البته برعکس خودم همه فک میکنن مهربونم... 

ارع شاید F شدی F ها خیلی مهربونن 

اخی شما مامانیددد 😍درباره دخترتون بگم حتما دوستای خوب پیدا کنه چون دوست بد راحت میتونه روش تاثیر بز ...

بله سه تا بچه دارم 

دختر من هم اینجوریه از الان تصمیم دارم همیشه کنار خودم نگهش دارم حتی برای دانشگاه چون متاسفانه می‌دونم شخصیتش جوریه که با یه. آدم نادرست صمیمی بشه تمومهههه 

فعلا که دوست صمیمی ای نداره و هرچی میگه من سعی میکنم کاملا ایدئولوژیک تربیت کنم بر اساس ارزشهای خودم تا بعد که دیگه خودش ان شاالله راه درست رو برخ

به دنبال وارستگی 
با خط ب خطش موافقم... مخصوصا قسمت نامهربونی 😭😂البته برعکس خودم همه فک میکنن مهربونم... ارع شاید F ...

همون قبلاً ها اینطوری نبودم😂😂

البته الانم جدی هستم تو هر چیزی نمیتونم مراعات کنم دیگرانو

کلا شخصیت خانوادگی آرومی دارم سعی میکنم سازگار باشم با ادم ها به شرطی که پا رو دمم نزارن و ناحقی نکنن

با خط ب خطش موافقم... مخصوصا قسمت نامهربونی 😭😂البته برعکس خودم همه فک میکنن مهربونم... ارع شاید F ...

شاید ده درصد اف شدم نه زیاد

همون بیخیالی بودم ک هستم😂😐💔

کلا برا دوستی پیش قدم نمیشمچه سبک آهنگ دوست داری? هنر?

منم زیاد نمیشم 😂 مگر اینکه کسی واقعا برام جذاب باشه برم سر صحبتو باز کنم یا مثلا دربارش کنجکاو باشم فقط کنجکاوی میتونه تکونم بده 😂😂

موسیقی مورد علاقه ندارم هر چی ک ب دلم بشینه 😅

ولی ببشتر اروم و ملایم تو سبک لانا دل ری 

یا بعضی اهنگای تیلور 

هنرم عاشق نقاشی و طراحی و موسیقی و پیانو

بله سه تا بچه دارم دختر من هم اینجوریه از الان تصمیم دارم همیشه کنار خودم نگهش دارم حتی برای دانشگاه ...

کار خوبی میکنید ولی زیادم فشار نیارید ک محدود بشه 

خدا نگه داره براتون بچه هاتونو 

ولی خب این تایپ خیلی مهربونن و با احساس🥺😍

برعکس من 😂 کلا بویی از احساسات نبردم... 

منم زیاد نمیشم 😂 مگر اینکه کسی واقعا برام جذاب باشه برم سر صحبتو باز کنم یا مثلا دربارش کنجکاو باشم ...

اصلا نمیتونم کم بیارم و برم با یکی حرف بزنم صرفا چون خوشم اومده🗿🤣

من به لیریک اهمیت نمیدم فقط به بیس اهنگ ،

خیلیم عالی

زهی خیال باطل !

کار خوبی میکنید ولی زیادم فشار نیارید ک محدود بشه خدا نگه داره براتون بچه هاتونو ولی خب این تایپ خیل ...

آخی عزیزم حتما 

تایپ من و شوهرم دوتا تایپی که کمترین سازگاری رو با هم دارن 

به دنبال وارستگی