2777
2789
عنوان

کولونوسکوپی چه جوریه❓

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه چه خوب پس الکی ترسیدمممنون

فدات

احتمالا توهم روده تحریک پذیر داشته باشی منم از همون دارم علائمم همونه

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
عزیزم شما چه علائمی داشتید ؟ و درمان شد مشکلتون ؟

من ببین استرس داشته باشم دلپیچه میگیرم یا یبوست میشم یا اسهال میشم

میرم دستشویی ببخشید حس میکنم کامل تخلیه نشده و یچیزی تو هست در حالی که نمیاد شکمم سفت شده

قرص داد ولی کامل نخوردم چون تاثیری نداشتن

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
این پودرو همون بیمارستان یا مطب که رفتم قبل کولونوسکوپی میدن که بخورم؟

24 ساعت قبلش باید همین پودر رو بخوری و هیئت دیگه نخوری

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
هزینش چقدره

من رفتم بیمارستانی که بیمه مون رو شامل می‌شد نمیدونم هزینش چقدره بیرون

من ببین استرس داشته باشم دلپیچه میگیرم یا یبوست میشم یا اسهال میشممیرم دستشویی ببخشید حس میکنم کامل ...

آخ آخ من دقیقا همینم😓 

امیدم به این بود با دارو خوب میشه آدم چون تغذیه اینامم رعایت میکنما ولی فایده نداره که نداره

آخ آخ من دقیقا همینم😓 امیدم به این بود با دارو خوب میشه آدم چون تغذیه اینامم رعایت میکنما ولی فایده ...

منم هر چقدر تغذیه و ورزش اینا رو رعایت کردم تاثیری نداشت دیگه ول کردم

من مواقع پریودی هم رودم دچار مشکل میشه و بدتر میشه وضعش توهم؟

به شما هم از این پودری که میگن دادن؟ اینو چند وقت قبل کولونوسکوپی باید خورد و ببخشید ببخشید اسهال نم ...

بله

یه پودره باید بریزی داخل اب نمیدونم تو چند لیتر اب یادم نمیاد اونوقت یه ربع به یه ربع باید یه لیوان بخوری

یه روز قبل کلونوسکوپی از صبح شروع کنی تا تموم بشه

غذا هم نباید بخوری 

اب میوه های رنگی مثل اب هویج و یا رب و اینا نباید بخوری

نهایتش اب اناناس یا اب مرغ بدون ادویه فقط نمک همین 

چرا اسهال میشی بعدش چون رودت میخواد پاکسازی بشه 

منم هر چقدر تغذیه و ورزش اینا رو رعایت کردم تاثیری نداشت دیگه ول کردممن مواقع پریودی هم رودم دچار مش ...

آرههه😓

من میتونم بهت درخواست دوستی بدم؟ خیلی خوشحالم یکی هم درد خودم پیدا کردم😁