2777
2789
عنوان

رفتم دیت😶

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 68 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چطور اشنا شديد؟شما سطح ماليت بالاست؟ منظورم سطح مالي خانواده ات هست؟به نظرم اينطور مياد كه شما وضع ت ...

از طریق اینستا اشنا شده بودیم 

نه من هیچی در مورد خانوادم، محله خونمون و... بهش نگفتم 

واقعا ناراحتم 

ما خودمون سطح خوبی داریم 

مثلا لهجه داشتن برای من خیلی مهم نبود چون بابام هم لهجه داره عادت کردم یا میتونم تحمل کنم 

ولی یسری رفتارا واقعا رو نرومه

نمیدونم ایا می تونه درست کنه یا نه

اره درست میگی واقعا قبول دارم ولی خب مثلا خندیدنی دهنشو تا ته باز میکرد من اینارو میدیدم اذیت میشدم ...

همه روانشناس ها ميگن اصلا نبايد قبل از ازدواج فكر كني ميتوني كسي رو عوض كني

هموني كه ميبيني رو بايد كامل بپسندي

شغلش چیهقبول دارم یکسری چیزها ب فرهنگ ادم مرتبط میشه

مهندس مکانیکه ارشد داره میخونه و به واسطه اون تو شرکت های دیگه ای هم کار میکنه درامد داره شغلش با پرستیژه ولی رفتارش یجوری بود میشه حدس زد مثلا تا حالا با دختری نبوده 

ولی خب ذلیل نمیشه که باعث شه خیلی خفن باشه امتیاز که نیست😂

خب که چی خودتو مثلا خیلی کاملی باید رپرا بیان تو رو دیس کنن

عزیزم من نگفتم کاملم اتفاقا رفتار های مثبت اونو هم گفتم 

ولی یسری رفتار رو نروم بود 

واقعا نمیدونم باید صبر کنم درست شه؟ یا کات کنم؟ 

من واقعا نیاز دارم چند نفر منو راهنمایی کنن 

حالا چیکار کنم همه خندیدن منم اذیت شدم اعصابم الان خورده 

بیکار که نیستم با هرکسی برم دیت

از طریق اینستا اشنا شده بودیم نه من هیچی در مورد خانوادم، محله خونمون و... بهش نگفتم واقعا ناراحتم م ...

احتمالا قبل از ديت راجع بهت تحقيق كرده

وضع مالي تون خيلي خوبه؟ خودت مثلا ماشين داري؟

پسري كه چند تا اپشن خاص داشته باشه خودشو بالا ميگيره كسي كه خودش رو دست پايين ميگيره يا مشكلي داره يا خيلي از طرف مقابل پايينتره

احتمالا قبل از ديت راجع بهت تحقيق كردهوضع مالي تون خيلي خوبه؟ خودت مثلا ماشين داري؟پسري كه چند تا اپ ...

نه اصلاااا 

میگم هیچی از خودم ماشین یا خونه نگفتم حتی محله رو هم نگفتم فقط گفتم غرب تهران 

نه اصلاااا میگم هیچی از خودم ماشین یا خونه نگفتم حتی محله رو هم نگفتم فقط گفتم غرب تهران

رفتاراش نشون ميده راجع بهت تحقيق كرده

فكر نكن تو بايد بگي 

يه نفر بخواد ميره در مياره

يا تو اينستا عكس از خونتون يا سفري چيزي 

عزیزم من نگفتم کاملم اتفاقا رفتار های مثبت اونو هم گفتم ولی یسری رفتار رو نروم بود واقعا نمیدونم بای ...

بله شما شاهزاده هستین همه باید به شما تعظیم کنن خداوکیلی همین طرز فکرارو دارین چهارتا پسر لاشی گیرتون میاد بعد میگین پسرا چرا اینجورن 

بله شما شاهزاده هستین همه باید به شما تعظیم کنن خداوکیلی همین طرز فکرارو دارین چهارتا پسر لاشی گیرتو ...

چي ميگي

كبوتر با كبوتر باز با باز

كند هم جنس با هم جنس پرواز

از نظر من كسي چه دختر چه پسر با سطح پايينتر از خودش ازدواج كنه به خودش خيانت كرده

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 56 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز