2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم وقتی فشار میدادم یه مایع سفید میومد

رفتم آزمایش پرولاکتین دیدیم رو 200 هست 

فرستاد ام ار ای از هیپوفیز (یه غده تو سر) 

دیدیم بزرگ شده و تبدیل به تومور شده داره پرولاکتین اضافه ترشح میکنه

چیکار کردین خوب شدید

یه قرص میخورم هفته ای یبار

حالا ایشالا مشکل شما مثل مال من نباشه چون خیلیا هستن همینطوری پرولاکتینشون بالاست گ ترشح دارن

یعنی حتما هم قرار نیست مشکل هیپوفیز باشه

سلام

منم اینحورم، سینه راستم درد میگرفت بعد فشار میدادم از نوکش یه قطره کوچیک مایع قهوه ای رنگ میومد. مامو و سونو سینه دادم، آزمایش هورمونی کلی دادم، دکتر گفت مشکلی نیست، بهم ویتامین E۴۰۰ داده، گفته هفته ای سه تا بخور. گفته حالا حالاها بخور. هنوز ی قوطی تموم نشده، خیلی زیاد داره داخلش.

دیگه داخل سینه ام درد نمیگیره، ورم نمیکنه. منم دیگه فشار نمیدم.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
از یک سینه ترشح داشتید

بله

اول که سفت و دردناک میشد، میگرفت سینه ام، وقتی تخلیه میکردم آروم میشد. آزمایش پرولاکتین هم دادم هیچی نبود، دکتر گفت چیزی نیست فقط که اصلا فشار نده فقط قرص بخور.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.