2777
2789
عنوان

دهممممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 19 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از کی شروع کرده 2چه رشته ایی رفتی 3 هدف داشتی نداشتی..........4 یه نصیحت 5 چیکار کردی که عمل گرا باش ...

خب من برای ازمون تیزهوشان و نمونه کلاس ششم که بودم کتاب تست هوش داشتم و با تست ها اشنایی داشتم که قبول نشدم اما برای کلاس نهمم حداقل اشنایی مه بچه ها نداشتن رو پیدا کرده بودم به خاطر همین متاسفانه کمتر روش وقت گذاشتم و از ابان شروع کردم به کلاس رفتن و خوندن و تست زدن--

رشته تجربی رفتم و اینکه بگم اگه علاقه داری برو من پدر و مادرم اصرار داشتن برم رشته ریاضی چون خودشون این رشته رو خوندن ولی خب من تجربی دوست داشتم و انتخابش کردم ولی اینو بدون خیلی رقابت توی رشته تجربی بالاست و تو باید کنار نکشی من خودم نمونه قبول شدم تجربی ولی اگه ریاضی میزدم سمپاد میاوردم---

هدفم سمپاد و نمونه بود و مستمر میخوندم و کتابخونه از دی ماه و خرداد ماه ثبت نام کردم و میرفتم واسه امتحانات دی و خرداد هر روز بقیه روز ها که به درس مدرسه برسم و تست بزنم دو یا سه بار در هفته ساعت مطالعمم  3 ساعت بود تا 10 ساعت--

نصیحت زیاد دارم و بدون تجربه 1 سال منه اگه واقعا میخوای قبول شی به حرفم گوش کن...خب اول از  همه تست هوش رو جدی بگیر اگه جدی میگرفتم به جای نمونه سمپاد میرفتم و کتاب هوش کمپلکس خودم استفاده کردم هم نهم و هم ششم و حقیقتا متوجه شدم اصلا بدرد نمیخوره و خیلی سطح پایینی داره بچه هایی که سمپاد قبول شدن کتاب اسمارتیز کار میکردن.....نصیحت دوم اولویت بندی تو دقت کن چطور میزنی و با مشاور مدرسه مشورت کن اگه هنرستان نمیخوای بری توی اانتخابی هات هنرستان نمونه رو حتما نزن که بری داخل ذخیره های نمونه دولتی رشته های نظری........دوستات واقعا امثال مهمن و دوستایی که اهل چیزای ناجورن بزار کنار من خودم اکیپ دوستایی رو انتخاب کردم که درس خون بودن و فضای تنش و رقابت باعث می شد بینمون زیاد بشه و این فوق العاده بود........ببین تمام قبولی رقابت و سطح مدرسه بستگی به شهری داره که توش زندگی میکنی من خودم شهر بزرگ و پر جمعیتی ام به خاطر همین اولویت بندی مدارس و ازمون و اینها خیلی رقابت شدیدی داشت اگه شهر کوچک تری تو مستمر درس بخونی خیالت راحت باشه قبول میشی با درصد های من توی ازمون یا کمتر از درصد هام توی شهرای کوچک تر بچه ها سمپاد قبول شده بودن......درس علوم و ریاضیت رو خیلی جدی بگیر چون ضریب خیلی بالایی داره کتاب تست حتما ازشون کار کن کار نکنی قبول نمیشی رو راست...خب درس های دیگه مثل فارسی خیلی کتاب تست باز هم مهمه و اینم بگم من معلمم خیلی خوب بود و خیلی نکات میگفت اما کتابی که کار میکردیم کیمیای ادب فارسی نهم بود رنگ جلد کتابش سبز بود....درس مطالعاتت اصلا نیازس به کتاب خاصی نداره تو باید داخل متن کتاب عمقی بری و فعالیت های کتاب که خیلییییییی مهمه رو کامل بلد باشی که همیشه سوال میاد ازش.......معلم هات خیلی تاثیر دارن پس سعی کن مدرسه خوبی بری نه قطعا غیر انتفاعی چون من خودم دولتی اما بهترین دولتی تو شهرمون بود و قبولی بالایی داشت.....عربی هم افعال رو و معنی ها رو یاد بگیر من فقط اون رو خیلی خوب در حد کتاب کار کردم و هیچ تستی نزدم......

ازمون حتما حتما ثبت نام کن اگه نتونستی بری کاری که من کردم این بود که پکیج ازمون شبیه ساز ورودیم مهر و ماه مخصوص نهم به دهم خریدم و واقعا عالی بود ولی حقیقتا دفترچه دومش بدرد نخور بود تو اگه استفاده نمیکنی کتاب تست هوش اون رو بزن ولی حتما.....

خب نصیحت هام همین بود و لطفا حرف هام رو جدی بگیر مطمعن باش بچه هایی که قبول شدن کار شاخی نکردن فقط درس و درس و درس خوندن

اللبته استراحت داشته باشیا به خودت زیاد فشار نیار که وسط سال ول کنی اگه مستمر بخونی کم نمیاری و تنها چیزی که خیللی خیلییییی مهمه اینه که به معدل 20 فکر کنی غیر این باشه نمیتونی حقیقت فقط داخل کتاب عمقی برو و به حرف معلم هات که خیلی تاثیر دارن گوش کن کلاس پیشرفته هم تونستی برو حتما و اینو بدون سوالات خرداد از اداره میاد و بی دروغ کتاب علوم و ریاضی خیلی براشون مهمه و سوالات رو خیلی سخت میگیرن و میانگین نمره کل کشور 10 عه سوالات پارسال که ما میشیم و سال پیشش خیلی کمکت میکنه و اینکه اگه این کار ها رو کردی دمت گرم سر بلندم کردی---

فشار مدرسه و رقابتی بودن دوستام و البته فشار پدر و مادرم باعث شد عملگرا بشم اولش وی بعد به خاطر خودم درس خوندم چون میدونم مدرسه متوسطه دوم خیلی مهمه هدایت تحصیلی ات رو هم فراموش نکن میتونی از خواهرت سوال کنی چیه که خیلی مهمه و اگه کسی اولویت ب توی رشته ای بیاره نمونه و تیزهوشان نمیتونه بره

حتما اولویت الف بیار  و معدل خیی خیلی خیلی مهمه

چگونه شیرین بنویسم تلخی این جهان را؟

خب من برای ازمون تیزهوشان و نمونه کلاس ششم که بودم کتاب تست هوش داشتم و با تست ها اشنایی داشتم که قب ...

واقعا ممنونم ازت من شهر پر جمعیتیم تقریبا ولیکن انتخاب فعلا گذاشتم ریاضی (ولی فعلا معلوم نی در حدی که هدف و انگیزه بیارم برای خوندن) برای کتایب هوش  من هوش مولتیپل خریدم برای درسا هم کتاب تیزهوشان گاج که 7.8 تا درس رو کامل پوشش میده با اینکه سختمه ولیسعی می کنم بخونم 

دوتامم کلا  اکثر درس خونن چندتا تیزهوشانیم پیدا کردم  و می خوام کتاب تکمیلی نهمشونو بگیرم بخونم همراه درس ولی نمیدونم چرا مثل هفتم و هشتم شوق خوندن ندارم و کمی گشاد تر (محترمانه فکر کن)شدم من هفتم خیلی بهم سخت گذشت بازم شدم 1.98درد داره ولی هشتم راحت 20 گرفتم اما اون وقتا انگار انرژی بود یه چیزی بود یه حسی و لی الان انگیزه ندارم  یجورایی زده تور شدم ز درس چون تابستون خیلی خیلی چیزی  یاد گرفتم  و الانم می تونم پول بسازم همین الان 

و بابت وقتی گذاشتی ممنونم 

میشه بگی گوشی بزارم کنار درباره اینا م نظر بدی 

واقعا ممنونم ازت من شهر پر جمعیتیم تقریبا ولیکن انتخاب فعلا گذاشتم ریاضی (ولی فعلا معلوم نی در حدی ک ...

والا عزیزم خیلی کار خوبی میکنی گاج هم عالیه ولی خوب چون برای نهمم استفاده نکردم نمیتونم نظری بدم مولتیپل هم بخون خودت اگه کسی از دوستات کمپلکس داره با اون مقایسه کن اگه سطحش پایین تره یعنی کتاب هوشت روراست بگم بدرد نخوره!حالا چون موسسه خیلی سبزه شاید اوکی باشه بازم ولی خب هر کتاب هوشی باشه اگه بتونی همه تست هاشو بدون اشتباه بزنی خب عالیه هر کتابی سوالات سطح سخت رو داره من به درس هات کاری ندارم ولی هوش رو از اول شروع کنو مدام بزن که به کتاب منبع دوم تست هوش برسی حتما حتما حتما کتاب 31 استان بگیر!خیلی زیاد بهت کمک میکنه!(پی دی اف کتاب هوش اسمارتیز کار کن از من به تو نصیحت)

کتاب ها و چیز هایی که خودم استفاده کردم اینا بودن___>علوم تیزهوشان خیلی سبز(مبحث فیزیکش و زمینش رو زیاد اوکی نبودم درسنامه و تست شیمی و زیستش عالی بود برام)--کیمیای ادب فارسی(فوق العاده)--ریاضی تیزهوشان خیلی سبز(خوب بود ولی من زیاد کار نکردم حقیقتا کل وقتم رو گذاشتم روی سوالات علوم ولی کتاب خوبیه)--31 استان(کتابی که روش عکس روبیک داره نری فیک بخریا!)--پکیج ازمون ورودیم----------همینا  

خوبه که شهر پرجمعیتی مدرسه خوب حداقل توش زیاده ولی رقابت بااالا!

رشته ریاضی دردسرش برای قبولی کمتره کار خوبی میکنی ولی همه چی رو بزار برای علاقه فقط و فقط چیزی که میتونی برای کار کردن تا اخر عمرت خودتو داخلش تصور کنی و رشته ریاضی برات عالیه و هوش مصنوعی قراره شب و روزت بشه!

شوق نداشتن برای خوندن عادیه! حقیقتا من اگه کتابخونه نمیرفتم نمیخوندم!!چرا؟ چون وقتی پدر و مادرت به زور میبرنت کتابخونه تو کاری جز درس خوندن نداری-بهت پیشنهاد میکنم بری-من تو نهم خیی واسه درس خوندن سختی کشیدم و میدونم چیمیگی!ولی فقط بدون چقدر پدر و مادرت قراره خوشحال شن از قبول شدنت مطمعن باش من خیلیی زجه زدم ولی الان 3 ماه گذشته و از اون سختی هیچی یادم نیست فقط نوشته های غمگینم و برگه های امتحانی و کتابام مونده!

از نظر من درس نخونی به ضررته!چون تنها کاریه که میتونه روی سرنوشتت تاثیر بزاره از من گفتن بود--بعدا یک سال دیگه میفهمی چی گفتم

گوشی من خودم نداشتم زیاد شاید هفته ای استفاده میکردم چون ازم گوشی میگرفتن و اگرم دستم بود نه تلگرام و نه اینستا و هیچی نداشتم و کلا بیشتر کارام با لپ تاپه ولی خب سوسکی زیاد فیلم میدیدم(بنده به خود سخت نمیگرفتم)--باااورت نمیشه بگم شب امتحان ها من فیلم میدیدم ولی صبح تو مدرسه زجه میزدما!شوخی میکنم درس میخوندم زیاد ولی خب اون شیطنت ها هم بود

گوشی پس به دردم نمیخورد تو نرم افزار هاتو پاک کن ولی گوشی داشته باش!چیزی نمیشه ک یعنی کلا گوشی نداره

کتابخونه رفتن اصرارم به اینه که با نفرت میری مخصوصا چون نهم و به قول دبیرستانیا کوشولویی ولی خب من عذاب کشیدما ولی میدونی اون حسی که کاراتو میکردی و میومدی خونه وهیچ درسی نداشتی که تا صبح بخوای بخونی و درس هات بیافته شب امتحان یا موقع درس خوندن با خوابت ببره حقیقتا این دردسرا نیست و وقتی میای خونه با خیال راحت هر کار بخوای میکنی حتی اگه گوشی هم داشته باشی اوکیه..

گشادی عادیه(ناراحت نباش)

موفق باشی بازم سوالی داری در خدمتم

چگونه شیرین بنویسم تلخی این جهان را؟