والا عزیزم خیلی کار خوبی میکنی گاج هم عالیه ولی خوب چون برای نهمم استفاده نکردم نمیتونم نظری بدم مولتیپل هم بخون خودت اگه کسی از دوستات کمپلکس داره با اون مقایسه کن اگه سطحش پایین تره یعنی کتاب هوشت روراست بگم بدرد نخوره!حالا چون موسسه خیلی سبزه شاید اوکی باشه بازم ولی خب هر کتاب هوشی باشه اگه بتونی همه تست هاشو بدون اشتباه بزنی خب عالیه هر کتابی سوالات سطح سخت رو داره من به درس هات کاری ندارم ولی هوش رو از اول شروع کنو مدام بزن که به کتاب منبع دوم تست هوش برسی حتما حتما حتما کتاب 31 استان بگیر!خیلی زیاد بهت کمک میکنه!(پی دی اف کتاب هوش اسمارتیز کار کن از من به تو نصیحت)
کتاب ها و چیز هایی که خودم استفاده کردم اینا بودن___>علوم تیزهوشان خیلی سبز(مبحث فیزیکش و زمینش رو زیاد اوکی نبودم درسنامه و تست شیمی و زیستش عالی بود برام)--کیمیای ادب فارسی(فوق العاده)--ریاضی تیزهوشان خیلی سبز(خوب بود ولی من زیاد کار نکردم حقیقتا کل وقتم رو گذاشتم روی سوالات علوم ولی کتاب خوبیه)--31 استان(کتابی که روش عکس روبیک داره نری فیک بخریا!)--پکیج ازمون ورودیم----------همینا
خوبه که شهر پرجمعیتی مدرسه خوب حداقل توش زیاده ولی رقابت بااالا!
رشته ریاضی دردسرش برای قبولی کمتره کار خوبی میکنی ولی همه چی رو بزار برای علاقه فقط و فقط چیزی که میتونی برای کار کردن تا اخر عمرت خودتو داخلش تصور کنی و رشته ریاضی برات عالیه و هوش مصنوعی قراره شب و روزت بشه!
شوق نداشتن برای خوندن عادیه! حقیقتا من اگه کتابخونه نمیرفتم نمیخوندم!!چرا؟ چون وقتی پدر و مادرت به زور میبرنت کتابخونه تو کاری جز درس خوندن نداری-بهت پیشنهاد میکنم بری-من تو نهم خیی واسه درس خوندن سختی کشیدم و میدونم چیمیگی!ولی فقط بدون چقدر پدر و مادرت قراره خوشحال شن از قبول شدنت مطمعن باش من خیلیی زجه زدم ولی الان 3 ماه گذشته و از اون سختی هیچی یادم نیست فقط نوشته های غمگینم و برگه های امتحانی و کتابام مونده!
از نظر من درس نخونی به ضررته!چون تنها کاریه که میتونه روی سرنوشتت تاثیر بزاره از من گفتن بود--بعدا یک سال دیگه میفهمی چی گفتم
گوشی من خودم نداشتم زیاد شاید هفته ای استفاده میکردم چون ازم گوشی میگرفتن و اگرم دستم بود نه تلگرام و نه اینستا و هیچی نداشتم و کلا بیشتر کارام با لپ تاپه ولی خب سوسکی زیاد فیلم میدیدم(بنده به خود سخت نمیگرفتم)--باااورت نمیشه بگم شب امتحان ها من فیلم میدیدم ولی صبح تو مدرسه زجه میزدما!شوخی میکنم درس میخوندم زیاد ولی خب اون شیطنت ها هم بود
گوشی پس به دردم نمیخورد تو نرم افزار هاتو پاک کن ولی گوشی داشته باش!چیزی نمیشه ک یعنی کلا گوشی نداره
کتابخونه رفتن اصرارم به اینه که با نفرت میری مخصوصا چون نهم و به قول دبیرستانیا کوشولویی ولی خب من عذاب کشیدما ولی میدونی اون حسی که کاراتو میکردی و میومدی خونه وهیچ درسی نداشتی که تا صبح بخوای بخونی و درس هات بیافته شب امتحان یا موقع درس خوندن با خوابت ببره حقیقتا این دردسرا نیست و وقتی میای خونه با خیال راحت هر کار بخوای میکنی حتی اگه گوشی هم داشته باشی اوکیه..
گشادی عادیه(ناراحت نباش)
موفق باشی بازم سوالی داری در خدمتم