2777
2789
البته بعضی مردا تا ۶۰سالشون بشه هم بچه ان وتابع حرف خانواده

بله بستگی به طرف داره 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلههههههه دختر خالم ده سال کوچکتر از شوهرشه  عالیههههه زندگیشون

عزیزم منم 10سال اختلاف دارم باهمسرم ولی اززندگیم خیلی راضیم خداروشکر

اما استارترمیگه 18سال بزرگتر خیلیه این اختلاف سن

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

به هیچ عنوان

دو دهه اختلاف؟!!!!

الان نه سال ازم بزرگتره هر ننه قمری بهم تیکه می نذازه با اینکه خیلی خوبه همسرم

بعدم اینهمه اختلاف الان مشکل ساز نشه ده سال دیگه میشه

دخترخانومای مجرد...شما رو به هر کی قبول دارین قسم  زیر 22 سال ازدواج نکنین  .... منظورم این نیس که اونایی که زیر 22 ازدواج کردن بدبختند...من خودم 18 سالم بود و سال اول دانشگاه بودم که ازدواج کردم و خیلی هم خدا رو شاکرم و   ولی زیر 22 ریسک داره....چون تو به عنوان یه زن تا 22 سالگی نود درصد افکارت و عقایدت ثبات پیدا میکنه و خیلی از تفریح ها و شیطنت های دخترونه مال زیر22 هست و از طرفی یه زن هرچی کوچیکتر باشه آسیبپذیر تره و بیشتر میتونه مورد ظلم واقع بشه ولی بالای 22 سال بالاخره یه رشته دانشگاهی خوندی و در صورت نیاز احتمال شاغل شدنت بیشتره و اگه خدایی نکرده ازدواجت اشتباه باشه میتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی  و کمتر به حمایت خانوادت نیاز داری یا حداقل کمتر از یه دختر 17 ساله اسیب ببینی.... تو رو خدا اگه مجبور نشدین زود ازدواج نکنین ...منم 18 سالم بود فک میکردم هرچی زودتر ازدواج کنی بهتره الان که 2۶سالم شده و ادمای اطرافمو میبینم بین اونایی که ازدواجشون اشتباه بوده اون دسته که زود ازدواج کردن بیشتر ضربه خوردن...احتیاط شرط عقله...به خصوص توی این زمونه که از هر ده تا مرد یکی دوتاشون واقعا مرد زندگی اند...زندگی تون رو بر اساس استثنا ها قرار ندین که مثلا فلانی خوشبخته

من دوست صمیمی ام ۷۳ هستش شوهرش ۵۹ هست ۱۴ سال فرق دارن خواهرمم ۱۸ شوهرش ۳۵ سالشه خودم باشم قبول نمیکنم ولی دوتاشون شوهراشون پولدار مخصوصا دوستم شوهرش خیلی پولدار

خودت بیشتر از همه واسه خودت مهم تری😊
از ۳۲ سالگی منتظر منه

یعنی از زمانی که شما ۱۴ سالت بوده منتظر شماست؟؟؟؟؟؟

به خدا مثل سگ دروغ میگه

به عقل خودت، یه آدم ۳۲ ساله عاشق یه بچه ۱۴ ساله میشه؟؟؟؟؟؟!!!!!!، مگر این که پدوفیل باشه

فردا تضاد شروع میشه

تو دوست داری بگردی اون  میخواد بخوابه

تو دوست داری بعضی کارا که تجربه نکردی انجام بدی اون میگه نه انجام نده 

دیگه خود دانی 

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
به هیچ عنوان دو دهه اختلاف؟!!!! الان نه سال ازم بزرگتره هر ننه قمری بهم تیکه می نذازه با اینکه خیل ...

خاااک  تو سر مردم  کن 

به اونا کارای نداشته باش

حتما به زندگیت حسادت میکنن😤😤

منو شوهرم ۱۴ سال اختلاف داریم  ولی بازم اجاازه نمیدم کسی حرفی بزنه .وجونم براش در میره😍

ولی تفاوت  سنی خوب نیست

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده

استارترزندگی دوست دارم عزیزمی نفسمی عشقمی نیست که بخوای ایناروبشنوی دلت غنچ بره همه اینایه مدت گفته میشه بعدش اون اختلاف سلیقه وسن ونظر وهمه چی خودش رونشون میده فردابری بیرون یه مراسم بری بایدبه هزارنفرتوضیح بدی پدرت نیست همسرته .بچه تون هم بایدبه دوستاش توضیح بده پدربزرگم نیست پدرمه .بااین حساب خودت میدونی چه تصمیمی برای زندگیت بگیری حرف اون آقاروهم جدی نگیرکه میگه از14سالگی منتظرت بوده مطمئن باش همچین چیزی نبوده عقل حکم میکنه زندگی بازی نیست که وقتی باختی زودبکشی کنارهمه جوانب رودرنظربگیرببین میتونی بااین همه اختلاف بسازی یانه؟؟؟؟

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤