2777
2789
رنگ چشم واقعا ملاک زیبایی نیس بقیه اجزای صورت زیبا باشن رنگ چشم مهم نیس همینکه بهت بیاد خوبه

موافقم 

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رنگ چشم واقعا ملاک زیبایی نیس بقیه اجزای صورت زیبا باشن رنگ چشم مهم نیس همینکه بهت بیاد خوبه

من بیشتر رنگ ها رو استفاده کردم منظورم لنزه خیلی بهم میاد 

اما واقعا نمیتونم همش از لنز استفاده کنم چون خیلی وقت گیره و خیلی حساسه همش باید مواظب باشی مداوم هم رو چشم نباشه 

پس برای چشم خوب نیس یکم روشن بشه هر رنگی شد عیب نداره چون بهم میاد 

واقعا عجیبه چرا فقط ابی میشه چون پیش زمینه اش بوده با حذف اون ملاتونین رنگ چشم واقعی خودتو میبینی

بله دلیلش همینه. همه چشم ها آبی اند. بعد کم کم ملاتونین روی مردمک رو‌ میپوشونه.  ولی چشم آبی طبیعی نیست به جور کمبوده . چشم آبی ها اکثرا عینکی اند یا چشماشون ضعیفه چون رنگدانه محافظ ندارن. رنگدانه رو که بردارن رنگ آبی معلوم میشه و عجیبه که تو با خواست خودت بخوای بری محافظ چشماتو برداری!!

بله دلیلش همینه. همه چشم ها آبی اند. بعد کم کم ملاتونین روی مردمک رو‌ میپوشونه. ولی چشم آبی طبیعی ن ...

منکه ندیدم عینکی باشن الان خانواده من و فک فامیلا بیشترشون عینکی هستن با اینکه چشم ها قهوه ای این دلیل محکمی نیس واسه عینکی بودن