2777
2789
عنوان

چیکار کردید که شوهرتون بدعادت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 53 پست
اگه اینجور باشه رابطه ی عاطفی و جنسی هم نباید تقریبا زیاد باشه جنبه ندارن و هوا برشون میداره

اصلا بحث م زن و مرد نیس 

شما هر کسی رو بیش از حد بهش رسیدگی کنی خراب می شه 

حتی در مورد گیاه هم همینطور ه

همه چی باید الکلنگی باشه تو فداکاری کن ولی صبر کن برای فداکاری بعدی ببین اونم برای تو حرکتی می زنه 

برای کسی تب کن ک برات بمیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به بی احترامیش به خانواده ام واکنشی نشون ندادم و طرف اونو گرفتم

حالا هر کاری میکنم کدورت اون و خانواده ام تمومی نداره

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezooo80

همش خونه نشین نباش که حساس بشه به بیرون رفتنت

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

من مجردم اما طبق تجربه اطرافیان میدونم که هرر کاری رو به هر صورتی همون اول پیش ببری تا اخر همون روال ادامه پیدا میکنه

پس موقع انجام دادن هر کاری و موقع تقسیم وظایف به این فکر کن که آیا من میتونم تا همیشه این مسئولیت رو قبول کنم یا نه

چون تغییر دادنش بعدا خیلی سخت میشه

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

اوایل هی نگو نمیخوام ول کن نخر

حتی اگ پولم نداشت بگو دلم خواست ولی چون نداری بمونه واس بعد

همیشه گوشزد کن ک باید بخری برام همه چی

دوستان لایک نکنید. ۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖 ۳ مرداد ۱۴۰۲💙 تمام زندگی من a & n

زیادی دلم براش میسوخت از لحاظ مالی بهش سخت نمیگرفتم عادت شد براش 

زیادی رو دادم به خانوادش عادت کردن به مفت خوری و لم دادن ولی دوسال طول کشید ترکشون دادم

الان خودم راحتم اول خودم بعد مابقی