2777
2789
بله دومی ۳۷ هفته در اوج ناباوری، وانتظار یکدفعه زایمان کردم خیلی کار کرده بودم ، پله، و...دیگه فشارب ...

کثیف کاری نشد کیسه آب تو خونه پاره شد؟ من گیر تمیزی خونه ام مدام

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا مامانم میاد اما شرایطش جوری نیست خیلی بمونه

پس اصلا به سزارین فکر نکن، منم شرایطم اینطور بود، مادرم می اومد چندساعت بود می رفت، برای همین گفتم طبیعی بهتره برام ، خواهرم شب می اومد اما کار خاصی نمیتونست بکنه، چون خسته بود

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس اصلا به سزارین فکر نکن، منم شرایطم اینطور بود، مادرم می اومد چندساعت بود می رفت، برای همین گفتم ط ...

جدی؟ نمیدونستم بعدش نمیشه کاری کرد اخه هرکیو دیدم میگفتن ما کارامونو میکردیم. البته اغراق زیاد میکنن بگن تحمل دردشون زیاده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کثیف کاری نشد کیسه آب تو خونه پاره شد؟ من گیر تمیزی خونه ام مدام

جمعه بود، صبح ساعت نه رفتم سرویس. اومدم تو جام دراز بکشم تو تشک بودم یکدفعه یک چیز گرم حس کردم، فکر کردم دستشویی کردم بعد دیدم وای خیلی زیاده، دیگه همسرم خداروشکر خونه بود بیدارش کردم ، رفتم حمام بعدش رفتیم بیمارستان

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

جدی؟ نمیدونستم بعدش نمیشه کاری کرد اخه هرکیو دیدم میگفتن ما کارامونو میکردیم. البته اغراق زیاد میکنن ...

ببین من خواهرام سزارین بودن، تا ۳ روز دولا دولا راه میرفتن، یکی بجه نگه می‌داشت اینها شیر میدادن، چون نمیتونستن بغل کنن 

ببین من خواهرام سزارین بودن، تا ۳ روز دولا دولا راه میرفتن، یکی بجه نگه می‌داشت اینها شیر میدادن، چو ...

ممنونم گفتی بهم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنونم گفتی بهم

خواهش میکنم ، ان شاءالله هرچیزی صلاحت همون بشه

زایمان خوبی داشته باشید

با بی حسی ؟ از همین مرحلش وحشت دارم

اره با بی حسی بود 

وحشتم داره 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲