nigl مدیر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 2602 عنوان شوهر سیگاری | مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 26 پست کیا بعد ازدواج فهمیدم شوهرشون سیگار می کشه ؟ چیکار کردید باهاش ؟ 1404/05/30 | 20:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_sowoan_ عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 13744 همسرم زمان دوستی تفریحی میکشیدولی خب من دوست نداشتم بکشهو گذاشت کنار و نمیکشهولی الان من گاهی میکشم😭🤣 وطن فروش ،مذهبی افراطی، زن ستیز، حیوان آزار یا بی ادب؟ اینجا جای تو نیست ، رد شو چون اوف میشی بیبی 🥰😂
نام_مستعار_زهرا عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 2668 کمش ایرادی نداره 😂😂 ولی من اصلا دوست ندارم راستش اصلاااا
همینهکههست_۱n عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 4950 همسرم زمان دوستی تفریحی میکشیدولی خب من دوست نداشتم بکشهو گذاشت کنار و نمیکشهولی الان من گاهی میکشم� ... 😢😂😂😂😂
nigl مدیر استارتر عضویت: 1403/12/06 تعداد پست: 2602 ما وقتی عقد کردیم شوهرم سیگار کشید دیگه هیچی خودمم باهاش میکشم ی وقتایی ولی خط قرمزهای دیگه داریم ک ... قبل ازدواج نمی کشیدی ؟
_sowoan_ عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 13744 😢😂😂😂😂 تازه فهمیدم نباید به اون بدبختم گیر میدادم بذاره کنار🤣🤣 وطن فروش ،مذهبی افراطی، زن ستیز، حیوان آزار یا بی ادب؟ اینجا جای تو نیست ، رد شو چون اوف میشی بیبی 🥰😂
همینهکههست_۱n عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 4950 تازه فهمیدم نباید به اون بدبختم گیر میدادم بذاره کنار🤣🤣 اشکال نداره الان با هم بکشین😂😂😂منم قلیون میکشم ولی نمیزارم شوهرم سیگار بکشه و مخالفط میکنم میگه پس خودت چرا قلیون میکشی البته بچه که بودم سیگار زیاد میکشیدم یادش بخیر هر جی کسگار میکشید ازش میدزدیدم روزی ی نخ میکشیدم😭😭😂😂😂😂😂
_sowoan_ عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 13744 اشکال نداره الان با هم بکشین😂😂😂منم قلیون میکشم ولی نمیزارم شوهرم سیگار بکشه و مخالفط میکنم میگه پ ... اون نمیکشه چون جون منو قسم خوردهمنم از اول قلیون میکشیدم الان میریم کافه با بچه ها میگه مرسی فلانی (ینی من) نمیکشه 😑🤣 د اخه لامصبببب خودم میخوام بکشمممم😭🤣🤣🤣وایییی تو بچگیییی سیگار میکشیدیییی ؟ وطن فروش ،مذهبی افراطی، زن ستیز، حیوان آزار یا بی ادب؟ اینجا جای تو نیست ، رد شو چون اوف میشی بیبی 🥰😂
maryam_ghiyasvand عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 980 همسرم زمان دوستی تفریحی میکشیدولی خب من دوست نداشتم بکشهو گذاشت کنار و نمیکشهولی الان من گاهی میکشم� ... سیگار سبک چی میکشی گلوتو نزنه این وینستون بو عن میده بددد گلوم میزنه
همینهکههست_۱n عضویت: 1403/06/21 تعداد پست: 4950 اون نمیکشه چون جون منو قسم خوردهمنم از اول قلیون میکشیدم الان میریم کافه با بچه ها میگه مرسی فلانی ( ... شوهرای بیچاره😂😂😂😂😂😂😁اره خیلی تباه بودم 😢😂
_sowoan_ عضویت: 1403/05/05 تعداد پست: 13744 سیگار سبک چی میکشی گلوتو نزنه این وینستون بو عن میده بددد گلوم میزنه من مارلبورو قرمز میکشم ولی خیلی خیلی کم وطن فروش ،مذهبی افراطی، زن ستیز، حیوان آزار یا بی ادب؟ اینجا جای تو نیست ، رد شو چون اوف میشی بیبی 🥰😂