2777
2789
عنوان

بچمو زدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 33 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باور کن همه راه هارو رفتم

وای یاد خودم افتادم که حتی یک میلی لیتر شیر نخوردم و فقط گریه نی کردم و کم خونی داشتم

ولی مامانم تحمل کرد اونم به زور

شما هم تحمل کن خواهشا گناه داره بچه است 

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💖💖💖

وای خواهر واقعا سخته درکت میکنم .واقعا بچه ی شلوغ کار خیلی سخته سروکله زدن.. مردا هم که درک نمیکنن. خسته نباشی ان شالله بزرگتر میشه بهتر میشه.

بچه ی  خواهرشوهرمم اینطوریه. یعنی پدرشون دراورده دوسالشه ولی ماشالله ابنقدر اذیت میکنه. 20 روز پیش رفته رو مبل خودشو انداخته ذستش شکست .الانم دستمال کاغذی رد کرده بینین رفته اون بالای بیینیش .خواهرشوهرم میگه فقط کارای خطرناک میکنه هرچیم دعواش میکنم اصلا هیچی به هیچی از هیچیم نمیترسه..

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

من دارم نتیجه میگیرم فقط کتک جوابه

پسر من الان شش سالشه و واقعا خرابکاره و تا عصبانی نشم و جیغ وداد نکنم دست از خرابکاری برنمیداره

تا الان که مهربونی جواب نداده و باید پلن b رو روش اجرا کنم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https: //shonoud.com/ لینک کپی کنید و فاصله بین نقطه . و / این خط کجه رو حذف کنید تا باز شه

درک میکنم 

واقعا سخته 

بچه ها از سه سالگی به بعد اگر مهد نرن واقعا به جنون میرسونن ادمو 

سعی کن خمیربازی و شن بازی و اب بازی داشته باشید حتما 

چون اینا اضطرابش رو کم میکنه اگر اضطراب داشته باشی و متوجه نشده باشی 

من دارم نتیجه میگیرم فقط کتک جوابهپسر من الان شش سالشه و واقعا خرابکاره و تا عصبانی نشم و جیغ وداد ن ...

وای ذقیقا .بخدا دیونمون کردن .پسرمنم همسن پسرشماس واینجوریه‌.. مادرشوهرم میگه بچه های الان نمیدونم چی بهشون میزنن واکسن اینا اینجوری شدن🤣

والله ماها بخدا نسبت به اینا چقدرخنگ بودیم وساکت.

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.