2777
2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 36 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم خواستم تو همون تایپیک ک سوال پرسیدی جوابتو بدم ولی نشد

ببین تو مطب اصلااااا درد نداره در حدی ک من زیر دست دکتر دیگه داشت خوابم میبرد😂 نهایتا تا هفته اول نمیتونی چیزی بخوری بجز سوپ بخاطر همین من صورتم خیلی لاغر شد اخه منم ظاهر خیلی برام مهم بود اما بعد یه هفته دندونات مثل اول سفت میشه میتونی همچی بخوری دوباره صورتت چاق میشه😂و اینکه تو هرماه باید بری پیش دکتر ک درستشون کنه برات و تا هفته اول همینجوری و فقط باید سوپ بخوری چون دندونات یکم لق میشن ولی بعد یه هفته همچی اوکیه

وقتی هم از مطب میای خونه سریع یه مسکن بخور درکل درد خاصی نداره دردش قابل تحمله منکه راضیم

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

و اگه هم ظاهر دندونات برات مهمه باید خیلییییی از دندونات مراقبت کنی  در طول ارتودنسی بعد هرچیزی ک میخوری باید سریع مسواک و نخ دندون بزنی ک دندونات پوسیده و زرد نشن

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

دندونای نیشم شیریندندونای اصلی پشتشهب اون دلیل

عه منم دقیقا همینجوریم😂دندون نیشم شیریه دندون اصلیم از پشتش در اومده دیگه با ارتودنسی میخوام بیارمش سر جاش

عزیزم خواستم تو همون تایپیک ک سوال پرسیدی جوابتو بدم ولی نشدببین تو مطب اصلااااا درد نداره در حدی ک ...

سلام عزیزم مرسی از حرفات

من ساعت ۶ عصر گذاشتم کی دردم شروع میشه بنظرم؟

عه منم دقیقا همینجوریم😂دندون نیشم شیریه دندون اصلیم از پشتش در اومده دیگه با ارتودنسی میخوام بیارمش ...

وای چ خوب یکی شبیه خودم پیدا کردم

دکترمون هم یکیه

کی باید دندون شیری رو در اوارد؟

سلام عزیزم مرسی از حرفات من ساعت ۶ عصر گذاشتم کی دردم شروع میشه بنظرم؟

عه بسلامتی مبارکه

معمولا اخر شبا درد میگیره ولی دردش شدید نیس قابل تحمله

هر وقت درد گرفت مسکن بخور

وای چ خوب یکی شبیه خودم پیدا کردمدکترمون هم یکیهکی باید دندون شیری رو در اوارد؟

والا من دندون شیری رو در اوردم ولی اون دندون اصلی ک اون پشت در اومده دکتر گف باید وایسی کامل دربیاد بعد با سیم وصلش کنم به بقیه

شماهم خرم ابادی؟

والا من دندون شیری رو در اوردم ولی اون دندون اصلی ک اون پشت در اومده دکتر گف باید وایسی کامل دربیاد ...

آره عزیزم خرم آباد

خودت در اواردی یا دکتر گفت؟

چون ب من گفت باید اول جا بازشه براش بعد در میاریم دندون شیری

آره عزیزم خرم آبادخودت در اواردی یا دکتر گفت؟چون ب من گفت باید اول جا بازشه براش بعد در میاریم دندون ...

ن من قبلش رفتم پیش یه دکتر دیگه گف باید دندون شیری رو بکشی جلسه بعد ک رفتم عکسامو ک دید گف من نمیتونم باید بری پیش یه متخصص ارتودنسی😑بعد دیگه دکتر حیدری و نورالهی رو معرفی کرد الان جا داره ک بیاد سر جاش فقط کج در اومده

رفتم پیش نورالهی گف باید وایسی کامل بیاد بیرون