2777
2789
عنوان

حرکت شوهر

260 بازدید | 17 پست

سلام خانمها من قم زندگی میکنم پسرعمو و پسر عمه شوهرم با خانمهاشون اومدن خونمون مردا رفتن بیرون منم سرگرم کار بودم پسر پنج سالم چاقو میگیره با چاقو میاد دنبالم منم رفتم لباس بپوشم چون تازه مردا رسیده بودن چاقو دست پسرمو میبره و دستش خون اومد حالا شوهرم پیش مهمانها سرم داد میزنع چرا دستش چاقو دادی گفتم من ندادم خودش گرفت میخواستم برم بیمارستان سرم داد زد نمیخواد بیای طوری که زن پسرعمه شوهرم گفت با این بنده خدا چکار داری دخترس که ده سالشه گفت خاله چکار کنه پیامم میدادم میگفت دهنتو ببند زنگم میزدم جواب نمیداد الان رفته جدا خوابیده باهاش چه برخوردی کنم تو جمع باهام بد برخورد نکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بمیرم. بجای اینکه حال تو رو درک کنه که بچت زخمی شده سرت داد هم میزنه. ببین امثال شوهر تو و من درست ت ...

دقیقا خانوادشون رسمه پسراشون با زناشون مثل برده رفتار کنن

هیچ کاری هم نمیشه کرد. محلش نذار. پسرت چطوره؟ دستش بخیه داره؟

آره دستش سه چهار تا بخیه خورد حس انقدر خجالت زدگی بهم دست داد اینهمه تو زندگیش زحمت میکشم اندازه ناخن براش ارزش ندارم

هیچ کاری 

شما اون لحظه دل نگران بچت بودی که تماس گرفتی 

الحمدلله الان که حالش خوبه 

پس بی محلش کن و بزار اون بیاد منت کشی چون اشتباه اون بوده 

بهش بگو درسته اون لحظه از دیدن خون بچمون شاید وحشت کردی ولی رفتارت درست نبوده من به عنوان یک مادر قطعا دوست نداشتم دست بچم زخم بشه حالا تو میگی کوتاهی از من بوده من میگم اینطوری نیست ولی ممکن بود این اتفاق وقتی خود تو پیشش هستی هم بی افته درضمن تو خودت بچه بودی هیچ وقت دست و پات زخم نشده مقصرش مادرت بوده ؟خب بچس دیگه یه لحظه من رفتم لباس بپوشم بی خبر رفته آشپزخونه کارد رو برداشته ، منم داشتم غذا درست میکردم فرصت نکردم کارد رو فورا جمعش کنم و بعد برم لباس بپوشم عجله ای شد 

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

آره دستش سه چهار تا بخیه خورد حس انقدر خجالت زدگی بهم دست داد اینهمه تو زندگیش زحمت میکشم اندازه ناخ ...

آخی طفلک. خب ممکنه از ابن اتفاقا واسه بچه بیفته. حالت رو میفهمم. هیچ شعور ندارن. من از این رفتارا دیدم از شوهرم

هیچ کاری شما اون لحظه دل نگران بچت بودی که تماس گرفتی الحمدلله الان که حالش خوبه پس بی محلش کن و بزا ...

ای خواهر حرفات خیلی قشنگه ولی امثال این مردها مثل این و شوهر من اگه منطق درک این حرفا رو داشتن که اینطوری رفتار نمیکزدن

انگار من نامادریش هستم دوست داشته باشم پسرم دستش چاقو بره یه درصد برای شخصیت من ارزش قائل نیست

ولش کن اهمیت نده

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

ای خواهر حرفات خیلی قشنگه ولی امثال این مردها مثل این و شوهر من اگه منطق درک این حرفا رو داشتن که ای ...

هیع والا چی بگم 

کاشکی خانوما وقتی یه پسر دنیا میارن همون‌طور که دوست دارن همسرشون رفتار کنه تربیتش کنن 

نه یکسری آدم پر توقع و زن ستیز ، که هر گناه و اشتباهی رو از تقصیر و کوتاهی زن میبنن

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه