2777
2789
عنوان

کاربر آقام میخوام عمل کنم نیاز به تجربه دارم عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 5257 بازدید | 178 پست
چی میشد این دماغ من بود ای خدا کرمتو شکر😄😄😄

اره والا 😂

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی شما همونی که همکار خانمت برات هدیه گرونی خریده بود پسش دادی؟

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
عمل نکن خرابش میکنی

بله نگرانی منم همینه

اما از سر خوشی نیست منم دلم عمل زیبایی نمیخواد ولی همین الان حس میکنم دماغم ضربه خورده صبح تا چشمم وا میشه هزاران عطسه پشت سر هم

دهنم سرویس میشه تا چند دقیقه 

خیلی حساسیت بالایی دارم الان

رفته رفته شدید تر میشه

کاربر آقا.  abzarek.ir/service-p/msg/2290694

بنظرم اصلا نیازی به عمل زیبایی نداره و عمل درمانی هم اگه واقعا داری اذیت میشی انجام بده

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

بله  کاربریم تعلیق شده بود با این کاربریم میام البته الان دیگه از تعلیقی در اومده

گیرت انداختم🤣

هی مردک آه اون دختر گرفتت دماغت شکست

توبه کن و به سویش برگرد

#کمپین‍ حمایت از دختران بخت برگشته

از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی     رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمی‌دهی...  تورک قیزی

حالا مماخ ایشون میره پربازدیدی😂😂

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

تنفستونم دچار مشکله؟

نه زیاد 

در حد اذیت نیست الان

فقط زیادی حساسیت دارم

کوچیک ترین ضربه باعث خون دماغم میشه عطسه های یهویی پشت سرهم تا چند دقیقه سردرد و حس فشار و...

نه زیاد در حد اذیت نیست الان فقط زیادی حساسیت دارمکوچیک ترین ضربه باعث خون دماغم میشه عطسه های یهویی ...

چیشد که دماغت شکست؟

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

نه زیاد در حد اذیت نیست الان فقط زیادی حساسیت دارمکوچیک ترین ضربه باعث خون دماغم میشه عطسه های یهویی ...

خونریزی بخاطر انحراف داخلیه بینیه..فرمش خوبه بنظرم اگر عمل میکنید صرفا ترمیمی باشه

خودت باش با وجدانی بیدار🌱

ولی یه جوری گفتی از سه جا شکستی داره من فکر کردم دماغت تو صفحه گوشیم جا نمیشهه

نه گفتم که رو فرمه ولی شکستگی داره

عمل برای شکستگی هم انجام ندادم 

با دیدن عکس نظرم در مورد پسرای نی نی سایت تغییر کرد

منم حس میکردم یه مرد چاق با ناف بیرون زده و پر از پشم داره تو سایت میچرخه😂