2777
2789
عنوان

نسل عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 36 پست
قبلا هم بود توخبر نداشتی حتی قبلا زن کشی و دختر کشی خیلی بیشتر بود خداروشکر الان کمی مردای مریض روان ...

عزیزم دختری که مرد مریض بهش تعرض نکرده خانواده مجبور شدن همه جوره حمایتش ککن تادعوا نکنه بعدم راه میفته راحت باهر پسری دوست میشه تهش که شکست به قول خودش عشقی خورد خودکشی میکنه .چه ربطی به مرد سالار داره چه ربطی به توسری داره ؟ کلا حس پوچیشون زیاده بجز یه عده .طرف ۱۴ سالش بوده موتور  میخواسته نخریدن واسش خودشو کشت وفوت شد .قبلا این جسارت ها نبود  حماقت کمتر صورت میگرفت

لایک نکنید .توروخدا 
ماکه این چیزا رو ندیدیم بوده ولی کم بوده .تازه اون موقع تلاش بیشتر بود .همین هایی که ازدواج اشتباه ...

خب اگه خوب بود حالا چرا سد راه نسل جدید میشید بزاریم اوناهم زندگی کنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره داریم نسل دهه شصت له شده زیر مردسالاری میبینم اکثرا حسود .خشمگین .افسرده .ناکام .زندگی زناشویی ت ...

الان خیانت امارش بشدت بالاتره بشدت .اینو دیگه همه میدونن .بحث خیلی پیچیده تر وگسترده تر از دوتاکلمه مردسالار و توسری خوری هست که برای خودت بزرگ کردی چندسالته ؟

لایک نکنید .توروخدا 
خب اگه خوب بود حالا چرا سد راه نسل جدید میشید بزاریم اوناهم زندگی کنن

والله من فقط مشکلات اغلب نسل جدیدرو که نگران کنندس نوشتم .که هیچ جوره نمیشه جلوشو گرفت بخونشون ازاول

لایک نکنید .توروخدا 
عزیزم دختری که مرد مریض بهش تعرض نکرده خانواده مجبور شدن همه جوره حمایتش ککن تادعوا نکنه بعدم راه می ...

قبلا کافی بود ی پسر لجن بگه من با این دختر شماره دادم دختره خودکشی میکرد 

برو امار خودکشی دخترای دهه شصت و پیدا کن 

چی‌میگی قبلا دخترا ی ابرو برمیداشتن شکنجه میشدن 

کجا نسل دهه شصت نرمالن 

ازدواجهای سنتی و تحملی 

تحمل خانواده های شوهر مریض و ازارگر

تحمل خانواده های مردسالار خودشون 

محدودیتهای بیمار گونه برای دختران 

سکوت اجباری دختران دهه شصت 

قبلا کافی بود ی پسر لجن بگه من با این دختر شماره دادم دختره خودکشی میکرد برو امار خودکشی دخترای دهه ...

الان هم سکوت هست و شوهر مریض وبیمار ازقبل هم بیشتر شده وحتی بلعکس زن مریض وبیمار 

لایک نکنید .توروخدا 
الان هم سکوت هست و شوهر مریض وبیمار ازقبل هم بیشتر شده وحتی بلعکس زن مریض وبیمار

نسل جدید پسراش گوزو خودشیفته و پرنسسن  چون اکثرا تک پسر بودن تربیت نشدن خودچس پندار شدن ولی دختراش هم با شعورترن هم باهوشتر 

البته پسرای دهه شصت هم ی گوز دیگه بودن سن خرو داشتن دنبال دختر بچه بودن 

عقده ایی‌شده بودن