2777
2789
عنوان

چهل سالگی

283 بازدید | 21 پست

بنظرتون یه زن چهل ساله متاهل با دو تا بچه که تا این سن دنبال بچه بوده از این به بعد چیکار میتونه بکنه که رویاهاش حسرت نشن

میشه ادامه تحصیل داد ؟ دیر نیس واقعا؟

مغز ادم میکشه تو این سن؟

هرررررر کاری دوست داری بکن درس بخون هنر مهارت هر چی که عشقت میکشه من ۴۰ ساله پیر دیدم ۴۰ ساله جوون هم دیدم که بنظرم ۲۰ سال اختلاف سنی داشتن جوون بمون

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۴۱ سالمه مامان ۴ تا بچه هستم .

یه مدته دوباره افتادم دنبال دیزاین منزل .

تا زنده ایم باید زیبا زندگی کنیم .

سن فقط یه عدده همین دل تعیین کنندست .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

- یادمه چندتا از همکلاسی‌ دانشگاهم، همسن پدرم بودن و شاید بزرگتر مثلا نزدیک ۵۰ سال !!

اتفاقا خیلی عالی پیش میرفتن و خطا و اشتباه کمتری داشتن انگار قدر زمان رو می‌دونستن، الانم خبر دارم شرکت ثبت کردن وفعالیت میکنن!!

-حتی میشناسم خانمی که در ۴۰ سالگی به تنهایی مهاجرت کرد و رفت فرانسه دنبال آرزوهاش...

-یا حتی کسانی میان باشگاه ما و جدی تمرین میکنن که یکیشون هفته گذشته عقد نوه‌اش بود !!

.

.

.

دوستی اشاره کردن اون بالا؛ ۴۰ ساله پیر داریم، ۴۰ ساله جوان هم داریم!! تصمیم با خود شماست...

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانمها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

منم۳۹سالم میشه به زودی..حس عجیبیه..خداراشکربچه هاموازای وگل دراومدن..ولی نمیدونم دوره برارفتن دنبال ارزویادیر..چقدالان دوس دارم برارشته ی موردعلاقم تلاش کنم وچون درسای سنگین دانشگاه روخوندم حس میکنم ازپس درسای دبیرستان برمیام..ولی همش یه زنگ توسرم میگه دیره دیره

منم۳۹سالم میشه به زودی..حس عجیبیه..خداراشکربچه هاموازای وگل دراومدن..ولی نمیدونم دوره برارفتن دنبال ...

منم‌ دقیقا همین زنگه ولی میترسم چند سال دیگه بچه برن دور زندگیشون و دیگه مشغله ی اونا رو نداشته باشم 

من بمونم تنها و بیکار

چون اصلا ادم بیکاری و یه جا نشستن نیستم