sshhwwkkllbbvvcczz مدیر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 430 عنوان قطع گاز از اوایل پاییز | مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 25 پست شروع میشهمبارک همگی 1404/05/30 | 02:48 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
librarian_maneli عضویت: 1403/05/09 تعداد پست: 2792 آقای پزشکیان از خاطرات بچگیاتون تو ارمنستان میگفتینااا از نبودن گاز اون زمان هم بگین ما بدونم تراماهای بچگی شما رو داریم تحمل میکنیم😄✌️#بی کفایتی نجنگ.جنگیدی،نترس.ترسیدی،بمیر.
zhoupi عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 34 کسی که تو مناظرات میگفت برنامه ای ندارم، دولت من هرچه پیش امد خوشامده الان شخص اول مملکته جون ننه باباش دیگه نباید انتظاری ازین مملکت داشته باشیم امشب برای چهارمین بارررر تو نینی سایت ثبت نام کردم، هی میگم دیگه نمیام ولی فــــــــــکــــــــر نکنمم
hat_چاکلت عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 8561 چرا نداره سال پیش یادت نیستهر روز تعطیلچندین میلیون متر مکعب کمبود داریمبخاطر تحریم ها آپدیت نشده شتتتتخب یه باره اکسیژن رو هم قطع کنن انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشتهاش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤
mahsa772 عضویت: 1404/03/09 تعداد پست: 897 آقای پزشکیان از خاطرات بچگیاتون تو ارمنستان میگفتینااا از نبودن گاز اون زمان هم بگین ما بدونم تراماه ... مشکل چیز دیگه هست نندازید گردن این یاروزمان رییسی هم همه اینا بوددوباره شروع نکنید
17elahe عضویت: 1402/05/06 تعداد پست: 7997 قطعی برق تموم نمیشه ادامه داره تااخر سال تاجایی که شنیدم البته عه من یه کرسی برقی داشتم گفتم گازو قعط میکنن اونو بزنم برق اینطوری دیگه باید دنبال چراغ نفتی باشم😂😂 ایشالا ک خیره
zhoupi عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 34 مشکل گاز ک نداره کشور حالا میگیم اب و برق نیس فداتشم بنظرت مشکل اب و برق داریم؟ حالا ابو داریم برقو نداریم، بخدا مشکل برق نداریم اگه داریم درحدی نیست که هرروز هروز دوساعت سه ساعت چهارساعت برقمون بره قیمتشم اینطوری نجومی بره بالا امشب برای چهارمین بارررر تو نینی سایت ثبت نام کردم، هی میگم دیگه نمیام ولی فــــــــــکــــــــر نکنمم
النازmm عضویت: 1403/11/16 تعداد پست: 1133 کسی که تو مناظرات میگفت برنامه ای ندارم، دولت من هرچه پیش امد خوشامده الان شخص اول مملکته جون ننه با ... چه ربطی داره حالا اون شلیلی کاهو فروش میومد بهتر میشد ؟ دعا کنید برام
النازmm عضویت: 1403/11/16 تعداد پست: 1133 مشکل چیز دیگه هست نندازید گردن این یاروزمان رییسی هم همه اینا بوددوباره شروع نکنید احسنت دعا کنید برام
hat_چاکلت عضویت: 1399/12/09 تعداد پست: 8561 فداتشم بنظرت مشکل اب و برق داریم؟ حالا ابو داریم برقو نداریم، بخدا مشکل برق نداریم اگه داریم درحدی ن ... خب یعنی چرا پس قطع میکنن؟ اینهمه ضرر دلیلش چیه انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشتهاش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤
sshhwwkkllbbvvcczz مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 430 هر چی مصیبت هست از دست تندرو های نادان هست لعنت به جلی لی و دولت بیسواد سایه