2777
2789

آقای پزشکیان از خاطرات بچگیاتون تو ارمنستان میگفتینااا از نبودن گاز اون زمان هم بگین ما بدونم تراماهای بچگی شما رو داریم تحمل میکنیم😄✌️

#بی کفایتی‍ 

نجنگ.جنگیدی،نترس.ترسیدی،بمیر.

کسی که تو مناظرات میگفت برنامه ای ندارم، دولت من هرچه پیش امد خوشامده الان شخص اول مملکته جون ننه باباش دیگه نباید انتظاری ازین مملکت داشته باشیم 

امشب برای چهارمین بارررر تو نینی سایت ثبت نام کردم، هی میگم دیگه نمیام ولی فــــــــــکــــــــر نکنمم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نداره سال پیش یادت نیستهر روز تعطیلچندین میلیون متر مکعب کمبود داریمبخاطر تحریم ها آپدیت نشده

شتتتت

خب یه باره اکسیژن رو هم قطع کنن 

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

آقای پزشکیان از خاطرات بچگیاتون تو ارمنستان میگفتینااا از نبودن گاز اون زمان هم بگین ما بدونم تراماه ...

مشکل چیز دیگه هست نندازید گردن این یارو

زمان رییسی هم همه اینا بود

دوباره شروع نکنید

قطعی برق تموم نمیشه ادامه داره تااخر سال تاجایی که شنیدم البته

عه من یه کرسی برقی داشتم گفتم گازو قعط میکنن اونو بزنم برق اینطوری دیگه باید دنبال چراغ نفتی باشم😂😂

ایشالا ک خیره

مشکل گاز ک نداره کشور حالا میگیم اب و برق نیس

فداتشم بنظرت مشکل اب و برق داریم؟ حالا ابو داریم برقو نداریم، بخدا مشکل برق نداریم اگه داریم درحدی نیست که هرروز هروز دوساعت سه ساعت چهارساعت  برقمون بره قیمتشم اینطوری نجومی بره بالا 

امشب برای چهارمین بارررر تو نینی سایت ثبت نام کردم، هی میگم دیگه نمیام ولی فــــــــــکــــــــر نکنمم

فداتشم بنظرت مشکل اب و برق داریم؟ حالا ابو داریم برقو نداریم، بخدا مشکل برق نداریم اگه داریم درحدی ن ...

خب یعنی چرا پس قطع میکنن؟ اینهمه ضرر دلیلش چیه

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤