2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به تو ربطی نداره من چی کامنت میذارمافتاد برات یا نه؟؟؟ تو مغزت جا کنمریپم نزن که اعلانت پاکه به خودت ...

.. نخور بابا 

تو تاپیک من کامنت میزاره میگه ندیدم هری 

مگه اونجا حموم نداره 🤣

خبر رسید هر ده روز یبار میره حموم 

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

جالب ترین اتفاقات اکس شاهین اومد و اونجا تو برنامه رفت تو رابطه شاهینو رسوا کرد علی طنازو شاهین رو ر ...

کی و کی ؟

شاهین و طناز رفتن جای بدون دوربین ؟ از کجا فهمیدن

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارند بعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد محقق🌱 در تکاپو چند رشته ای تاریخ ، فلسفه و حقوق بین الملل✍️دارای مدرک سخنوری و فن بیان 💫

جالب ترین اتفاقات اکس شاهین اومد و اونجا تو برنامه رفت تو رابطه شاهینو رسوا کرد علی طنازو شاهین رو ر ...

شوره بودا 

شپش نبود

رویاها بی دلیل نمیمیرن ، حتما یه قاتلی دارن ...

کی و کی ؟شاهین و طناز رفتن جای بدون دوربین ؟ از کجا فهمیدن

سیاوش به علی گفت من نمیبینم رابطه شما و زهرا تغییری کرده باشه و از قبلشم علی با طناز و شاهین بحثای ریزی داشتن یه تنشایی داشتن تو این بحث بازم باهم دعواشون میشه علی به شاهین میگه من نمیتونم مثه تو باشم بیای بگی کجا دوربین نیست بعد بیای بالا تو جمع پسرا بگی من که کارم شد . 

ماهرخ اشاره میکنه این دوتا رابطه های عمیقی و انواع اقسام باهم داشتن 

علی مجدد با دکتر قلابی صحبت میکنه میگه طناز بخوادم دیگه نمیتونه از شاهین جدا بشه پس فکر کردی چرا محمد(عوامل پشت صحنه) گذاشتن بالا سرشون؟؟ من دیگه نمیتونم بیشتر بگم . 

قسمتای قبل تر بهار به پرستو صالحی پرید گفت کیا با هم رابطه جنسی داشتن؟ پرستو حرفو عوض کرد

قبلا فکر میکردم اسم کاربریم میتونه سلیقه شخصیم باشه و کسی نمیتونه نظر بده ولی متوجه شدم اینجا رنگ اسم کاربریم هم به همه مربوط میشه و سلیقه شخصی یه شوخیه نابخشودنیه 😐

سیاوش به علی گفت من نمیبینم رابطه شما و زهرا تغییری کرده باشه و از قبلشم علی با طناز و شاهین بحثای ر ...

طناز که قبلا هم رابطه داشته با اکسش قبل از شاهین 

گندش در اومده تو فیلما

اكثر انسانها حتی جسارت دور ريختن لباسهايی كه مدتهاست بدون استفاده در كمدهايشان آويخته شده را ندارند بعدازآنها توقع داريم باورهای غلطی راکه قرن هاست درذهنشان زنجير شده است به راحتی كنار بگذارند و دور بريزند جهل نرمترين بالشی است كه بشرميتواند سر خود را بگذارد و آرام بخوابد گاندی 📌 هرگز نمیر کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد محقق🌱 در تکاپو چند رشته ای تاریخ ، فلسفه و حقوق بین الملل✍️دارای مدرک سخنوری و فن بیان 💫

طناز که قبلا هم رابطه داشته با اکسش قبل از شاهین گندش در اومده تو فیلما

فیلمو ندیدم ولی شنیدم

شوره بودا شپش نبود

این سرش توش لونه کفتر هم پیدا میشه چه برسه به شپش