2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88568 بازدید | 1080 پست
هممه پولداراااا  شوهر من تو شرکته دو تومنه حقوقش  وای خدا من اگه شوهرم پنج تومن حقوقش با ...

عزیزم هرکه بامش بیش برفش بیشتر...الان قد دوتومن خرج میکنید اونجا ق  پنج تومن بازم آخر ماه چه کنم دارید.فقط شما این نیستید خصلت آدمیزاده.قانع نیس

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد عید حقوقا افزایش پیدا میکنه😊 برا ما اگه بشه تازه میشه ۲/۵۰۰😂😂 شایدم یکم بیشتر ولی بازم شکر م ...

مثلا چقد زیاد میشه

مردادی که بـــــــاشی : بی آنکه بخواهی تمام حرکاتت خاص میشه …. نگاهت … عاشقی و دوست داشتنت …. سکوت و کلامت …. احساس و مهربانیت …. صبوری و تحملت …. حتی غرور و لجبازی هایت هم جذابیتی خاص دارد ….  

منم همسرم نصاب كاغذ ديواري والا مال ما ماهي نيست اون روز چند در بياره اونم پس انداز بلد نيست ميبيني كم اورديم 

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.
ما میگیم کم میاریم با حقوق تقریبا سه تومن اون 20 30 میلیونیام میگن کم میاریم😳😳😳😳اونایی که یک و ن ...

به نطر من اونی ک ۱۵۰۰ میگیره بیچاره نی چرا بیچاره درامدس هنینه و با همین قسط میبنده و بهترین زتدگی و ارامش رو داره یکی هم ک ۲۰تومن دارندشه بل توحه به دارمدش قدم برمیداره و ارامش داره.

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
بعضيا فانتزياشونو گفتن😅

خخخخخخ😄😄😄😄

منم اومدم بگم ۲ یا ۳ تومن ک با بقیه یکی بشمولی بعدگفتم بیخیال واقعیشو بگم بهتره

برای همه کسایی که منتظر مادرشدنن اگه زحمتی نیست میشه یه صلوات بفرستی🧡
البته من شوهرم استاد تار هست.. فقط هفته 3روز مطب میره. بیشتر با سازش مشغوله... استاد تار هم هست  ...

من شوهرم مخالف سر کار رفتنم هست خودم فوق لیسانس دارم ولی بیکار.. شوهرم کمانچه و تار بهم یاد میده.. میگه من کار میکنم توخانمیت کن..