2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88568 بازدید | 1080 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخه یه چیزیه که همه تو هر زمانی بهش نیاز دارن و مسلما درآمدش میتونه خوب باشه مثل سوپرمارکتا

اره خوبه ولی ۵تومن یکم اغراقه چون با اجاره و خرجی ک داره نمیخونه

بازم لابد شماها بهتر میدونین 

بچه ها درامد میوه فروشی خوبه؟  یکی شوهرش میوه فروشی داشت گفت میانگین ۵تومن حقوق شوهرشه

بستگی به منطقه اش داره

از کنایه ها نرنج، این مردم کارشان نیش زدن است، عمریست به هوای بارانی میگویند ؛ خراب
ماهی ۵۰۰ میلیون😐😐 بیخیااال  همه که پولداریم پس  پس اینهمه قشر متوسط وضعیف همه شوهر من ...

خيلي ها هم كم گفتن ديگه ،١٤٠٠،دوتومن خيلي معموليه ديگه 

پسرم منتظر در آغوش كشيدنت هستم   
مربی بدنسازی  بستگی داره ثابت نیست اگه شاگرد خصوصی برداره بهترم میشه

بنظرت حدودی ماهی چند در میاد؟

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
ماهی ۵۰۰ میلیون😐😐 بیخیااال  همه که پولداریم پس  پس اینهمه قشر متوسط وضعیف همه شوهر من ...

ما میگیم کم میاریم با حقوق تقریبا سه تومن اون 20 30 میلیونیام میگن کم میاریم😳😳😳😳اونایی که یک و نیم میگیرن بیچاره ها چیکار میکنن

هیئت علمی هستن؟ جسارتا آزاد سراسری کدومش

هنوز هیات علمی نشدند چون قصد دارن برای تدریس در دانشگاه های خارجی اپلای کنند خودشون رو اینجا خیلی درگیر نکردند. 

هم سراسری و هم ازاد. یه وقت این یه وقت اون