2777
2789
عنوان

شغل همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 88587 بازدید | 1080 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

متخصص چشم هستش  میانگین چهل تومن ولی هنوز مطب نداره اگر داشته باشه بیش تر میشه انشاالله

تو ک  راست میگی مثل خودت ک دندانپزشکی لابد اونم هفتادیه

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

همسر من دبیر شیمیه سال اول تدریسشه یکو خورده ای میگیره اما تو این زمونه با ی شغل دبیری سخته زندگی از طرفیم همسرم بلند پروازه و اهل ریسک برای همینم ی گلخونه زده شکر خدا در امدش بد نیس اما خب فقط شبای عید و مناسبت ها بیشتر فروش داره

😨😨😨

عزیزم شما ناراحت  نشو 

آخه ایشون اون دفعه گفتن دندانپزشک هستن متولد  73

مطب دارن 

این وسط دو قلو هم دارن  دندانپزشکی مگه 6-7سال نیس 

بعدش باید  طرح  بری 

بعدها بتوانی مطب بزنی 

بعدم بچه ها چند تا سوال تخصصی کردن نتوانستن جواب بدن 

بعد گفتن ن تو مطب استادم کار میکنم 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
ماهی ۵۰۰ میلیون😐😐 بیخیااال  همه که پولداریم پس  پس اینهمه قشر متوسط وضعیف همه شوهر من ...

ن گلم یکی مثل ماست ک ماهی ۱و۶۰۰ حقوقشه ی صاحبکار نامردم میوفته گیرش ک دم عید بامبول دربیارهو کامتو تلخ کنه...انشالله همتون عاقبت بخیر باشین سفرهاتون پراز برکت

بچه ها توروخدا این دم عیدی برای ماهایی که دستمون تنگه دعا کنین یه عالمه بغض دارم  حالم از صبح ...

گلم نباید با اون آقا میرفتی ..باید احتمال این پیشنهاد رو میدادی ..بعدشم بدون اطلاع آقاتون رفتی خیلی اشتباس ..در کل اشتباه از خودت بوده 

الهی رزق و روزی فراوون بیاد تو خونتون 

‏کلا نصیحت کردن کار اشتباهیه چون طرفت ناراحت میشه باید بذاری نابود که شد بری باهاش همدردی کنی، خوشش هم میاد 😊
بچه ها من شوهرم تو یه مبلمان کار میکرد ک تا اسفند پارسال ینی ۹۵ حقوقمون ۵۰۰ بود  بعد صاحب کارش ...

مثل شوهر من اونم بیکار بیمش تموم😢😢😢😢😢😢

آقا نیستم لطفا توهین نکنید با تچکر

[QUOTE=55812719]توی کدوم شهرین؟ چقد زمان میخواد؟ هزینش تقریلا چقد میشه؟[/QUOTE

من بندرعباسم..پنج تامهارت اصلی که شامل گریم شنیون اصلاح ابرو کوتاهی مو..وکاربر مواد...شد سه میلیون...که قسطی دارم میدم..دوماه قبل عید رفتم الان تعطیل شد تابعده عید و تا وسطای تابستون تموم میشه..اون وقت میرم برا جواز کسب..

تا که یک روز تو رسیدی ❤️توی قلبم پا گذاشتی❤️M❤️