2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیر بها دارید هنوز ؟

داشتیممممممم

نداریییییییییییییم

تقریبا از نسل مامانم اینا دیگه شیربها نگرفتن.

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

شیر بها دارید هنوز ؟

نه به اون صورت

فکر کن ۸۰.  ۹۰ درصد نمیگیرن

خانواده داماد پول رو میبرن و احترامشون رو میزارن

ولی خانواده عروس قبول نمیکنن

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

شیر بها دارید هنوز ؟

خیر

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

چی هست من یچیزایی شنیدم واردش نشدم

ی پولی خانواده دوماد میده ب عروس 

یعنی تو مهر برون تعیین میکنن تو سند درج میکنن

مثلا ایقد سکه و ایقد شیر بها و فلان فلان .دیگه مثلا عروس میره جهاز میگیره 

ولی خیلیییی قدیمیه ما دیگه نداریم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

ولی بستگی داره لر کجا باشه ها 

طرفت لر کجان تا تخصصی وارد بحثش بشیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ماهم فکر نکنم داشته باشیم

تو لر کجایی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40