2777
2789

وزنتوکم کن وبعضی غذاهارونخورچون بوشوتشدیدمیکنه

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صدبارم حمام کنی درروز بیفایدس خود حمام زیادیش باعث زیاد عرق کردن میشه 2روز یبار حمام کن مام هم نزن بجاش خون رو پاکسازی کن بدنت پاکسازی شه عرق بو نمیگیره از عطاری بپرس چکارکنم عرقم بو بدنده چجوری بدنم پاکسازی کنم

الان نمدونم یکیش اسمش مام ادکلنی بود فک کنم یکی دیگه رو فردا نگاه میکنم تو تاپیکت مینویسم کلا عطاری ...

خاک مرداب نیست؟

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
من پماد زینک اکساید میزنم از حموم در میامخیلی هم راضیم

نزن من مدت ۳ سال میزدم راضی هم بودم ولی حساسیت گرفتم الان حتی یک عطر ساده هم نمیتونم بزنم به خودم زیر بغلم ورم داره

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

از حموم که میایی

جوش شرین اندازه نوک قاشق بریز کف دستت چند قطره آب قاطی کن خمیر شه بعد بمال زیر بغلت تمام لباستو بپوش 

خیلی خوبه فقط اگه شیو میکنی بزار نیم ساعت بعد چون به بعضیا سوزش میده ولی من اینجوری نیست میزنم دو ساله هیچیم‌ نشوا

بگو

بادمجونو پوست بگیر بذار توآب ونمک، نمکش به اندازه باشه زیادنباشه که بسوزونه کم نباشه که بادمجون آب نده روی ظرفتوببند بعد یکی دوساعت بردار بادمجونو کامل له کن بادستت تاآبش دربیاد بعد صاف کن بزن زیربغلت خواهرم امتحان کرد میگفت جواب داده اما چون بادمجون حساسیت داره اول امتحان کنین بعد

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
بادمجونو پوست بگیر بذار توآب ونمک، نمکش به اندازه باشه زیادنباشه که بسوزونه کم نباشه که بادمجون آب ن ...

تشکر حتما

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌.