2777
2789
عنوان

اخر عاقبت زن مرد طلاقی شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1508 بازدید | 73 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این مرد باید حتما بره پیش روانشناس واقعا مشکل داره

تا جایی ک میدونم اونایی کمشل روانی دارن هیچ وقت نمیرن پیش روانشناس چون معتقدن مشکل از بقیس

و برعکس اونایی ک از دست ادمای بالا روانی شدن میرن

نه تو مانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی،به حباب نگران لب یک رود قسم،و به آن لحظه شادی که گذشت غصه نیز می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند.تو زندگی لحظات خوب و بد داریم،که فک میکنیم سخت ترین لحظاتن،باور کنید هیچ کدوم نمیمونن و میگذرن،قدر داشته ها،پدر و مادر،برادر و خواهر،دوست و فامیل رو بدونیم،با ادمایی ک باهامون خوبن بی نهایت خوب باشیم،همیناست که میمونه مگه چقدر عمر میکنیم؟عمری که یه ثانیه بعدش معلوم نیست،اگر کسی بدخلقه و باهاتون نمیجوشه،باهاش بد رفتار نکنید فقط فاصله بگیرید و بگذرید چون ما از شرایط و مسیر زندگی اونا خبر نداریم شاید تو باتلاق خودش غرق شده،چیزایی هست که در موردش نمیدونیم،جبران کنید کسی قراردادی نداره بهتون خوبی کنه،توی لحظات قهر و عصبانیته ک ارزشمون باید نشون داده بشه وگرنه توی خوشی و خرمی که همه خوبن و قابل احترام،هیچ وقت توی این لحظات کسی رو خراب نکنین،بدشو نگید،هر چیزی رو ب زبون نیارید،خط قرمزا،حساسیت ها و راز های طرفو روی دایره نیارید همونجور که برای خودتون دوس ندارین،خودشون پشیمون میشین،پول در بیارید،پس انداز کنید،توی زندگی خیلی بکارتون میاد پس انداز و رزق حلال ادمو بالا میبره،اما براش انسانیتتو زیر پا نزار وباعث ضایع شدن حق کسی به اندازه یک ریال نشو،بابت پول غصه نخور، اما تمام تلاشتو برای بدست اوردن و نگهداریش بکن،حد اعتدال در پرداختن بهش هم فراموش نشه،یوقت چنان غرقش بشین ک زندگی و عزیزتر از پول ها رو یادت بره،راه حفظش خرید اول مسکن،طلا،دلار و خودرو هست ،راه افزایشش کار کردن،سرمایه گذاری و درست خرج کردنه،به خودت برس و خوش پوش باش، ادم تمیز و مرتب با دندان های تمیز و بوی خوب و با کفش های بدون لک و لباس های خوش رنگ همراه لبخندو همه دوست دارن و شیک بودن گرون بودن نیست ، شیک یعنی چیزی رو بپوشی که خودتو توش میبینی و بهت بیاد و به دلت باشه،کتاب بخونید رمان ، تاریخ و بیهوده وقتتو هدر نده با یجا نشستن و زیاد خوابیدنو تفریح زیاد کردن موافق نیستم چرا ک ارزش ها و موقعیت های ایندتون رو به خطر میندازه ، سعی کنید اطلاعاتتون رو از محیط پیرامون،مسایل روز،تلفن های هوشمند،بازار، اجناس،اونچیزی ک توی زندگی خودت و اطرافیانت بهشون میپردازن بالا ببر اگر تا اینجا خوندی خوشحال میشم برای ارامش اول دل خودت و بعد دل من یه صلوات بفرستی،ممنون🌹

تو عقد قابل درکه ولی تو ازدواج نه و قطعا ی دروغه مثل همین آدم ک خودش لاشی بود دلیل طلاق اولشو دخالت ...

مادرم روز دختر براش یک انگشتر یاقوت سرخ اصل خرید با رکاب نقره ی ایتالیایی به همراه دفترچه ی اصالت نگین و باکس و کادو کرد بهش داد

باباش بهم گفت روز دختر معمولا به عروسشون طلا میدن مردم 

دخترش انگشتر رو بهم پس داد گفت برو بده به مادرت بگو حال نکردم باهاش منم گرفتم رفتم فروختم به مادرمم هیچی نگفتم پولشم گذاشتم جیبم اما بار بعدی که بهم گفت پول بده فلان چیز رو بخرم گفتم برو از بابات بگیر چون اون جنس شناس خوبیه با اینکه دوزار تو جیبش پول نیست ولی قوپی خیلی میاد که بهش برخورد 

براش ایفون 4 گرفته بودم همون موقع که اومده بود باهام بحثش شد انداخت تو چاه توالت فلاش تانک رو هم کشید تصور کن ایفون 16 رو بندازی تو چاه اب ببره 

همه بهم گفتن فقط طلاقش بده وگرنه یک بچه میاره تو میمونی و بچه و بابای این دختر و پدرتو در میارن 

ممنونم بابت اینکه گفتید امیدوارم تجربه ی بهتری داشته باشید ولی من دیگه از سال 94 تا الان دنبال ازدواج نرفتم و حقیقتا 100 خودمو برای همون دختر گذاشته بودم و الان چیزی ندارم بخوام برای یک دختر دیگه بذارم و در واقع احساسات ندارم و دوگانگی شخصیتی دارم یکروز میخوام ازدواج بکنم فرداش پشیمون میشم 

خیلی ممنونم

آقا هستم.......................................................................................................

مادرم روز دختر براش یک انگشتر یاقوت سرخ اصل خرید با رکاب نقره ی ایتالیایی به همراه دفترچه ی اصالت نگ ...

۱۰ سال گذشته بهتر نیست برید پیش مشاور و به فکر تشکیل زندگی باشید؟همیشه که جوون نمی مونید پیری تو تنهایی خیلی سخته ها..همه دخترا که اینجوری نیستن خیلیا صد خودشونو گذاشتن طرف خیانت کرده نارو زده و خیلی چیزا اما بعد یکی دوسال سرپا شدن دوباره عاشق شدن شما داری خودتو مادرت و فدای دوتا آدم نابالغ گذشته میکنید که چی بشه چه ارزشی داره

مادرتون خیلی خانومه کی روز دختر یادشه اخه اونم انگشتر نگین یاقوت نقره ایتالیایی وای که چقد ذوق کردم از اینهمه  سلیقه 😍چقد واقعا بیشعور بود مگه آدم کادو رم پس میده ینی چی حال نکردم🫤درست گفتم پس دختر همچین آدمی مشکل اخلاقی داره حتما..یاد دوستم افتادم به ظاهر خیلی خوب بود تو مدرسه چقد صمیمی بودیم اما باباش آدم شکاک و بددهن و خلاصه اخلاق جالبی نداشت با کل فامیل قطع رابطه بود یادمه یبار خونشون بودم با صدای بلند به مادرش گف خفه شو 😐حرف خیلی سال پیشه یا مثلا گفته بود با من نگرده😐با من که اصلا حاشیه ای نداشتم چرا میگم ذات بد نیکو نگردد درسته که دوستم خوب بود خیلی هوای همو داشتیم اما دراصل بدذات بود از همچون پدری نمیشه ی بچه خوب بار بیاد تا اینکه واقعا اون روشو دیدم مثلا راز موقع دوستی رو تو دشمنی میگفت ی رفتارای یهویی میکرد می موندی اصن مثلا باهات خوب بودا ولی ده بارم زنگ میزدی زنگ نمیزد ببینه چی به سرت اومده همیشه ام اولیتش دوسپسرش بود نه دوست چند ساله ش بعدم سر ی موضوع الکی کات کردیم و اصلاااا دیگه خبری ازم نگرفت بعد شاید شیش سال دوستی ..پدر مادر خیلی اثر دارن رو بچه حتی اگه بچه خوب باشه پدر مادر خوب نباشن باید شک کرد به خوبی اون بچه چون واقعا ذات آدم مهمه ..گفتید ایفون چهار ؟؟بنده خدا مشکل روانی داشته ..با دید باز انتخاب کنید دنیا پر از دخترای خوب نجیب و اصیله🌸

بنظرم دارید زیاده روی میکنید ده سال خیلیه 

۱۰ سال گذشته بهتر نیست برید پیش مشاور و به فکر تشکیل زندگی باشید؟همیشه که جوون نمی مونید پیری تو تنه ...

ولی بخدا که دنیا به کام این پر مدعاهاست.حسرتش به دلم موند شوهر 7سالم یه کادوی یهویی برام بگیره.

یه بار یه اسپرسو برام از سرکوچه گرفته بود خداشاهده با کلی ذوق به همه گفتم