2777
2789

ولی چرا دارم روز به روز زشت تر و پیرتر و داغون تر میشم 

😭😭😭😭دلم نمی‌خواست اینطوری شم خدایا چرا به من چشمای درشت ندادی اونا که چشم درست دارند پیری شون هم قشنگه 

از هیچ جا شانس نداشتم 

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ناشکری نکن خیلیا همینم ندارن

دقیقا چی رو !

هیچی ندارم 

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
پریناز کجاش جوون تر شده قشنگ جا افتادگی تو چهرشون مشخصه

به نظرم خوب مونده 

پریناز کجاش جوون تر شده قشنگ جا افتادگی تو چهرشون مشخصه

یه فیلمی بود به اسم "پنج کیلومتر تا بهشت" اونجا نقش یه روح رو داشت چهره واقعی و طبیعی خودش بود بدون عمل و...

اگر تونستی تصاویرش رو گیر بیار ببینی متوجه میشی الان بعد حداقل ۱۵ سال از اون فیلم چقدر جوان تر و خوشگل تر شده

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

یه فیلمی بود به اسم "پنج کیلومتر تا بهشت" اونجا نقش یه روح رو داشت چهره واقعی و طبیعی خودش بود بدون ...

آره منم نظرم اینه که هم خوشگل تر شده هم پوستش طراوتش بیشتر شده 

دقیقا چی رو !هیچی ندارم

مثلا بینایی     چشمت ریزه درست  اما بینایی داری یا نه ؟ خیلیا دارن دوا درمون میکنن برای همین   یا بقیه چیزا 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

مثلا بینایی چشمت ریزه درست اما بینایی داری یا نه ؟ خیلیا دارن دوا درمون میکنن برای همین یا بق ...

مرسی از یادآوری این نعمت .سعی میکنم این بعد قضیه رو هم ببینم 🙏