2777
2789
عنوان

ذوق دارم بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 40 پست

سلام عزیزم 

نه اصلا درد نداره کار خاصی نمیکنن

یه موادی میزنن رو ناخن خودت سوهان کشی میکنن برای فرمی که میخوای و بعدش لاک میزنن و دستت میزاری تو دستگاه یووی که لاکش خشک شه

کلا هر ناخنی که بکاری بعد سه هفته باید بری ترمیم چون کنده میشه یک ماهه دوماهه نیست ربطی نداره اگه نریم ترمیم خودشون کنده میشن بری ترمیم دوباده ناخن درست میکنه برات

واقعااا احساسسنگینی میده؟؟من برا عروسی دختر عمم ناخون مصنوعی گذاشتم سنگین بود و بلند نمیتونستم ببندم ...

من لاک هم میزنم اذیتم سنگینی میکنم تورونمیدونم

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اونایی ک کاشتن شنیدم 

درد داره حس سنگینی بهت دست میده و هر بار ضرفی چیزی بخوای بشوری درد میگیره 

اونایی ک میگن درد نداره زیاد کاشتن به اون درد عادت دارن

و اینک مطمعنن کارای خونه زیاد انجام نمیدن

اگه توام کار خاصی با دستات انجام نمیدی به قولی پرنسسی و یکم درد برات عادیه انجام بده🙂

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

سلام عزیزم نه اصلا درد نداره کار خاصی نمیکننیه موادی میزنن رو ناخن خودت سوهان کشی میکنن برای فرمی که ...

نه میخوام بعد یه ماه خودش کنده بشه

پس برای کندن لازم نیست دوباره برم؟؟

کنده بشه خونی نمیشه درد نمیاد؟

از اونایی ک کاشتن شنیدم درد داره حس سنگینی بهت دست میده و هر بار ضرفی چیزی بخوای بشوری درد میگیره او ...

هیچ دردی نداره

کی گفته با کار کردن درد میگیره؟

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین

از اونایی ک کاشتن شنیدم درد داره حس سنگینی بهت دست میده و هر بار ضرفی چیزی بخوای بشوری درد میگیره او ...

نه بخدا یه روزه عادت می‌کنی یادت می‌ره ناخن داری حتی 

گناه بزرگ منی

هیچ دردی ندارهکی گفته با کار کردن درد میگیره؟

دوستانم ک کاشته بودن جالب اینجاس من از یک‌نفر نشنیدم چندتاشون میگفتن درد داره

و اینک من اهل کاشت نیستم که بگم الکی میگن منصرفم کنن🤷‍♀️

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

من حتی برای عروسیمم نکاشتم کلا نمیتونم چیز اضافه ای تحمل کنم ناخنای خودمم بلند شه سریع کوتاه میکنم ولی نه درد نداره

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
من حتی برای عروسیمم نکاشتم کلا نمیتونم چیز اضافه ای تحمل کنم ناخنای خودمم بلند شه سریع کوتاه میکنم و ...

من ناخونام بلند نمیشه ناخونام گرده آرزو به دل موندم دستام پرنسسی و دخترونه باشه با ناخن بلند کشیده ناز