2777
2789
عنوان

منخدایی مردا دیگه از ازدواج زده شدن بیایید بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 34 پست

واقعا چقدر خوب تحمل کردی و تا اخر چرت و پرت هاش رو گوش دادی!

الان اکثر مراسما حذف شده و همه سعی میکنن به اقتصادی ترین حالت ممکن ازدواج و مراسماتش رو پیش ببرن

در پی خوشبختی🤍🌿

ببخشید من نمیخوام این آقا رو قضاوت کنم ولی بعضی پسرا میرن انگشت رو دختر داف که خرجش بالاس میزارن دنبال آنجلینا جولی ان خب معلومه اینطور میشه ‌‌... 

هر کی باید اندازه دهنش لقمه برداره 

میتونن برن سراغ دخترای قانع تر و بسازتر 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خوشحال میشم یکی از همون اول تمام تفکرشو بریزه بیرون.

اصلا هم نیازی نمی بینم متقابلاً دفاع کنم یا بخوام طومار بنویسم

خیلی خوب کرد که گفت.دستش درد نکنه:))))

(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه میشدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

منظورش این بود اصلا زن گرفتن دیگه منطقی نیست انتظار همه چی دارن 

بعد هیچ فایده ای ندارن 

منظورش این بود من از حرفاش فهمیدم 

میگفت زن های الان از وظیفه همه خبر دارن جز وظیفه خودشون 

وظیفه پدر یه توما. مینویسن 

وظیفه مادر یه تومار مینویسن 

وظیفه شوهر یه تومار مینوسین و اصلا به سختی ش توجاه نمیکنن 

وظیفه خودشون هیچی که هیچی 

بقیه هر کاری میکنن وظیفس خودشون هر کاری میکنن فداکاری و لطفه

حرفاش اینطوری بود

لوزر و انسل نبود خیلی مردونه هست اخلاق و رفتار و مرد ثروتمندی هم هست

مهم نیس

مردی که انقد خاله زنک و زن ستیزه تهش یه اینسل لوزره

چون انقد بیخوده که زن خوب و متشخص و درست حسابی رو نمیتونه به دست بیاره و داره بر اساس زنای لول پایین همه زنا رو قضاوت میکنه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

اولاً که الان من ندیدم کسی پاتختی و حنابندون بگیره ، اکثراً فقط عروسی

دوماً ، بیماری های جنسی خیلیاشون دوره ی کمون یا نهفته دارن که هیچ علائمی نداره ، در ضمن اون مرد چقدر میخواد تو آزمایشگاه باشه و ببینه طرف مشکل داره یا نه؟ اصلا چجوری میتونه رابطه با کسی که دوستش نداره رو تحمل کنه؟

سوما هیچ انسان متمدنی ، نمیگه با پدر و مادرت قطع ارتباط کن ، مگه اینکه مرده نتونه یه تعادلی تو ارتباط با همسر و خانواده اش ایجاد کنه و دائم طرف مادرش و خانواده اش باشه

مهریه هم که الان دیگه داره به زیر ده سکه میرسه 

کسی که بخواد ازدواج کنه ، ازدواج میکنه ، اینا همش بهونه ست که از زیر بار مسئولیت ازدواج شونه خالی کنن 

معلومه  طرز تفکرش خیلی سطحی بوده و خیلی بی شعور. ..اول که کار خونه تربیت فرزند  فرزند آوری شوهر داری خیلی هم سخته و هم از لحاظ روحی و هم از لحاظ جسمی توان بالایی می خواد که اکثر مردها هم خودشون می‌دونن نمی تونن از پسش بر بیان  .دوما ازدواج که فقط برای نیاز جنسی نیست برای رشد انسان هست وگرنه ما خانما هم مجردی راحت تریم

خیلی ببخشیداااا

با اینکه تا حدودی یکمیش حق بود 

اما این توقعات بی‌جای مرده که زنو رسونده اینجا

فشار رسانه هاس که زن جماعت به جای طرز فکرش و روحش افتاده پی ناخن و قیافه و آرایش و .....

بگو اگه زن گرفتی زنت سانتی مانتال نبود دو روز دیگه خودتو توجیح میکنی برا خیانت

بعدشم الان بیشتر زنا علاوه بر کارخونه بیرونم کار میکنن یدونه خر هم این فشارو تحمل نمیکنه (بچه داری،شوهرداری،خونه داری، کاربیرونو....)

در مورد خانواده شوهرم والله زن ها عاطفی ترین موجودات عالمن محبت ببینن محبت میکنن مریض نیستن جبهه بگیرن این مدیریت مرده که باید مادر و تو جایگاه مادر و همسر و تو جایگاه خودش حفظ کنه

بعدشم زن میگیری که علاوه بر نیاز جسمیت نیاز روحیت هم از جنبه تکامل برطرف شه

خیلی عذر میخوام ج...ده خیابونی نمی‌گیری که برا رفع نیاز با اونا مقایسش می‌کنی

و خیلی توضیحات دیگه که حوصله تایپ ندارم

اینو ببر نشونش بده بگو جواب کامل و منطقی یه دختر بچه ۲۲سالس

آخرشم خاعععععععک تو سر زن جماعت که عزت و عفتشو می‌زاره زیر پاش قبل ازدواج و تشریفات درخور شانش می‌ره نیاز نر جماعت و برطرف میکنه که الان بگه چرا زن بگیرم خیابون و دوست دختر ریخته برام

راجب همه ک صدق نمیکنه والا من شوهرم ازدواج کرد طعم زندگیو چشید و شروع ب پیشرفت کرد همیشه هم میگ زندگ ...

اینا فاز برداشتن 

همه اینایی که میگن اصلا چندتاشو مردا انجام میدن ؟! 

من خواستگار سنتی داشتم 

انتظار داشتن من حقوقم رو بیارم داخل خونه 

اما از اون ور اصلا نمی خواستن خونه داری و بچه داری و مهمون داری و آشپزی انجام بدن وهمه رو وظیفه من میدونستن!

تازه مهریه ام نظرم یه دونه سکه با تمام حق و حقوق اولیه انسانی ام بود 

فقط یه مراسم عقد خوب که اونم باهم هزینه هاشو بدیم 

به علاوه خرید حلقه و یه نیم ست 

جهزیه هم هر چی خریریم نصف نصف 

اما بازم قبول نمیکردن کار خونه و... انجام بدن 

یکی شون قاضی و اون یکی هم پزشک عمومی بود 

منظورم اینه بی سواد هم نبودن 

مردا تنبل ، مفت خور و غر غرو هستن