2789
عنوان

خسته شدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 28 پست
تو این دوره ای ک همه چی وابسته مادیات شده بعیدم نیس ، یعنی خیلی میترسم از این قضیه و بخاطر همین سعی ...

خوب هم رشته ات خوبه و مطمئنم خیلی خوشگل هم هستی اصلا نترس مردی که از تو خوشش بیاد به عیب های کوچیک دقت نمی کنه اصلا نگذار در رابطه هات تاثیر بگذاره

متولد ۷۳ نیستم کاربری برای دوستمه پیامک به خودم نیومد کاربری اونو گرفتم 
من يكي از دوستام دايم ميزنه خيلي راضيه  ديگه اگه برات مهمه بزن ديگه كاريم نداره چند تا قطرس ب ...

آره فعلا که دارم استفاده میکنم تا ببینم چه راه حل دیگه ای پیدا میکنم!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پارسال چکاپ کامل دادم گفت هییییچ مشکلی نداری فقط یه کم کمبود ویتامین د بود ک با آمپول حل شد ، بعدش ر ...

قطع شده و رويش هم دارم

قرص ياسمين بخور

وقتي مشكل هورموني نداري ، چيزي نميشه بخوري

قرص شايد خوب نباشه ولي از كچلي كه بهتره

امتحان كن

ضرر نداره

❤️❤️
خوب هم رشته ات خوبه و مطمئنم خیلی خوشگل هم هستی اصلا نترس مردی که از تو خوشش بیاد به عیب های کوچیک د ...

وقتی هرروز از اطرافیانم میشنوم خوشگلیه زن به موهاشه و چه و چه باعث میشه سست بشم و اولین چیزی که میاد به ذهنم اینه ک بی خیال ازدواج شم! 

قیافه م خوبه خداروشکر اما امان از موهای بی ادبم ک انقد اذیتم میکنن...

قطع شده و رويش هم دارم قرص ياسمين بخور وقتي مشكل هورموني نداري ، چيزي نميشه بخوري قرص شايد خوب نب ...

خوشبحالت ، منم با ماینوکسیدیل ریزشم قطع شده اما رویش آنچنانی ندارم ، تو فکرم هس برم پیش یه دکتر داخلی باهاش مشورت کنم ببینم چی میگه 

وقتی هرروز از اطرافیانم میشنوم خوشگلیه زن به موهاشه و چه و چه باعث میشه سست بشم و اولین چیزی که میاد ...

خوب ميشه و همه هم هميشه دنبال مو و ظاهر نيستن

اين حرفا چيه

زن يعني فقط مو ؟

خب اكستنشن ميكني

❤️❤️
وقتی هرروز از اطرافیانم میشنوم خوشگلیه زن به موهاشه و چه و چه باعث میشه سست بشم و اولین چیزی که میاد ...

آه بابا وللش ببین من چشام ابیه دقیقا رنگ دریا دختر ای جوون دیگه تو بیمارستان هی پیشم میگن خوشگله زن به چشمای سیاهه من اگر قرار بود به این مضخرفات گوش بدم تا الان باید دغ کرده بودم 

علاوه بر اون زیبایی زن به 

اخلاقش عقلش ناز کردنش و صد البته سیاستشه

خوب ميشه و همه هم هميشه دنبال مو و ظاهر نيستن اين حرفا چيه زن يعني فقط مو ؟ خب اكستنشن ميكني

من خودم معتقد این قضیه م که خیلی چیزا هستن ک مهمتر از ظاهر و مو و ... هستن !

اما باور کن خیلی میشنوم این حرفو خیلی یا شایدم من حساس شدم 

من خیلی دختر با انرژی بودم و همیشه همه از سرزبونمو انرژیه من میگفتن ، به همه روحیه میدادم

اما یکی دوساله که این قضیه منزویم کرده دیگه اون دختر سابق نیستم

آه بابا وللش ببین من چشام ابیه دقیقا رنگ دریا دختر ای جوون دیگه تو بیمارستان هی پیشم میگن خوشگله زن ...

اتفاقا چشم آبی خیلیم خوشگلههههههه که 😍 

بنظر منم اعتمادبنفس خیلی مهمه اگه بشه حفظس کرد

اتفاقا چشم آبی خیلیم خوشگلههههههه که 😍  بنظر منم اعتمادبنفس خیلی مهمه اگه بشه حفظس کرد

حافظش می تونی بکنی منم تو دانشگاه با همسرم آشنا شدم تو هم تیپ بزن شاید عشقت را تو دانشگاه پیدا کنی

حافظش می تونی بکنی منم تو دانشگاه با همسرم آشنا شدم تو هم تیپ بزن شاید عشقت را تو دانشگاه پیدا کنی

ان شاء الله خوشبخت باشین 🙏 فعلا درگیر موهامم باید یه چاره ای براشون بکنم بعدا...

ان شاء الله خوشبخت باشین 🙏 فعلا درگیر موهامم باید یه چاره ای براشون بکنم بعدا...

اگر تهران هستی یه دکتر خوب هست ولی میترسم بگم تبلیغ بشه می خوای برات خصوصی بفریتم

نه متاسفانه تهران نیستم ، اما بفرست اگه خوب باشه تا تهرانم میرم

دعوت دوستی دادم همین طوری نمیشه قبول کن