2777
2789
عنوان

کادوی تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 20 پست
دیگه نمیخام میدونی هر چیزی ب وقتش باشه از وقتش بگذره و سرکوب بشه دیگ نمیخامش

اره واقعا میفهمم چی میگی

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
عزیزم...چقدر ذوقت قشنگه. نه دیگه اونقدرا هم سخت نیست. وقتی اینقدر علاقه داری حتما یاد می گیری.  ...

ممنونم ازت😍😍😍

واااااااییییی پیانو هم خییلی باید جذاب باشه

امیدوارم سریع یاد بگیرم... 

بنظرت توی خونه کلیپ آموزش نگاه کنم می تونم یاد بگیرم؟! 🤔

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم ازت😍😍😍 واااااااییییی پیانو هم خییلی باید جذاب باشه امیدوارم سریع یاد بگیرم...  بنظ ...

آره... چرا که نه. حداقلش اینه که بهش عادت می کنی...تو همون پیانو مدتها طول می کشه آدم یاد بگیره از انگشتای دست راست و چپش جداگانه کار بکشه! قاطی می شن. تو گیتارم حواست باید به هر دو دست باشه. 

من بدون کلیپ و اینا با مقدار ور رفتن با سازها می تونستم یکی دو آهنگ ساده بزنم. با کلیپ احتمالا بهتر هم می شه. تازه من همچین علاقه و استعداد هم نداشتم.  

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
آره... چرا که نه. حداقلش اینه که بهش عادت می کنی...تو همون پیانو مدتها طول می کشه آدم یاد بگیره از ا ...

وااااای عزیزمممم ممنون از راهنماییت خییلی امیدوار شدم... برم ببینم به کجا میرسم😚😍

فقط از کجا باید شروع کنم؟؟؟🤔

وااااای عزیزمممم ممنون از راهنماییت خییلی امیدوار شدم... برم ببینم به کجا میرسم😚😍 فقط از کجا باید ...

والا من از خواهرم شروع کردم. چون حرفه ای بلد بود.   برو آپارات، یوتیوب...حتما کلیپ آموزشی دارن.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
والا من از خواهرم شروع کردم. چون حرفه ای بلد بود.     برو آپارات، یوتیوب...حتما کلیپ آموزش ...

اره رفتم یوتیوب دارم گام به گام جلو میرم

ولی انگشتامو قاطی میکنم همش😁😁