کاش از اینجور تاپیک ها نزنین شاید یکی دلش شکست بخاطر نظرات
اینجا نمونه کوچکی از جامعه واقعیه. همه جور ادم و همه جور عقیده ای هست بعضیا نسبت به خانم مطلقه دید ترحم آمیز دارن. و بعضیا دید بدی دارن و از وجودش احساس خطر میکنن هر دو گروه حق دارن چون بر اساس چیزی که در اطرافشون دیدن حرف میزنن یه سری خانم ها جدا میشن میرن به سمت پیشرفت و تحصیل و در نهایت یه ادواج موفق و بعصیا هم سقوط میکنن و دچار جنون میشن به خودشون میگن چون زندگیه من نابود شده باید زندگیه بقیه رو هم خراب کنم متاسفانه از رویه عصبانیت و شکست دست به هر کاری میزنن
من اصلا بحثی روی مساله جسمی مجرد یا مطلقه ها ندارم اما روحیه و نوع نگاه آدم به زندگی و احساسات در مجردی با وقتی که متاهلی یا تاهل را تجربه کردی فوق العاده متفاوت هست
بله عزیزم اما بخدا من کل هدفم پیشرفت کردنه اصلا حسی ب مردا ندارم شاید سه چهار سال دیگه بعذ جدایی ک خ ...
سوالت رو اصلا درست مطرح نکردی شما خانم متاهلی هستی که میخوای از شوهرت جدا بشی باید میپرسیدی چرا دید مردم نسبت به خانم متاهل بده؟ چرا دلشون نمیخواد رفت و امد کنن یا حتی صحبت کنن یا میپرسیدی بعد از جدایی چطوری رفتار کنم تا مردم بهم بدبین نباشن چجوری پیشرفت کنم چی بپوشم چقدر آرایش کنم چقدر تویه جمع مردونه شوخی کنم ووووو تا خانم ها هم از تجربشون بگن