2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این شکست رو بااون شکست عشقی یکی میدونی؟

مثل اون نیست ولی دختر مجردم همچین بی تجربه نیست 

شاید بیشتز از اون مطلقه روابط مختلف تجربه کرده باشه 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

کاش از اینجور تاپیک ها نزنین شاید یکی دلش شکست بخاطر نظرات

اینجا نمونه کوچکی از جامعه واقعیه. همه جور ادم و همه جور عقیده ای هست بعضیا نسبت به خانم مطلقه دید ترحم آمیز دارن. و بعضیا دید بدی دارن و از وجودش احساس خطر میکنن هر دو گروه حق دارن چون بر اساس چیزی که در اطرافشون دیدن حرف میزنن یه سری خانم ها جدا میشن میرن به سمت پیشرفت و تحصیل و در نهایت یه ادواج موفق و بعصیا هم سقوط میکنن و دچار جنون میشن به خودشون میگن چون زندگیه من نابود شده باید زندگیه بقیه رو هم خراب کنم متاسفانه از رویه عصبانیت و شکست دست به هر کاری میزنن

اینجا نمونه کوچکی از جامعه واقعیه. همه جور ادم و همه جور عقیده ای هست بعضیا نسبت به خانم مطلقه دید ت ...

اخه من خودم جدا شدم بعد چند ماه هیچ رابطه ای نداشتم یکی برگشته گفته فرقشون اینه یکی داده یکی نداده، خیلی ناراحت شدم

مثل اون نیست ولی دختر مجردم همچین بی تجربه نیست شاید بیشتز از اون مطلقه روابط مختلف تجربه کرده باشه

بحث رابطه نیس  نمیدونم چطوری بگم باید هردوشون رو ببینی وازنزدیک حرف بزنی تا متوجه حرفم بشی

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اون خرابه اهل مزایدس وگرنه مجردای ما دست نخوردن

نمی‌دونم والا  نمیخام غیبتش رو اینجا کنم برای عزیزان خودم پیش بیاد🤝

بعضیا. تجاوز شده بهشون بعضیا ساده بودن بعضیا هم  هورمونی

بدون تو مگه میشه زندگی کرد👩❤️👨💍❤️

بله عزیزم اما بخدا من کل هدفم پیشرفت کردنه اصلا حسی ب مردا ندارم شاید سه چهار سال دیگه بعذ جدایی ک خ ...

سوالت رو اصلا درست مطرح نکردی شما خانم متاهلی هستی که میخوای از شوهرت جدا بشی باید میپرسیدی چرا دید مردم نسبت به خانم متاهل بده؟ چرا دلشون نمیخواد رفت و امد کنن یا حتی صحبت کنن یا میپرسیدی بعد از جدایی چطوری رفتار کنم تا مردم بهم بدبین نباشن چجوری پیشرفت کنم چی بپوشم چقدر آرایش کنم چقدر تویه جمع مردونه شوخی کنم ووووو تا خانم ها هم از تجربشون بگن

اخه من خودم جدا شدم بعد چند ماه هیچ رابطه ای نداشتم یکی برگشته گفته فرقشون اینه یکی داده یکی نداده، ...

اشکال نداره خودت رو ناراحت نکن. بعضیا هم کوچه بازاری حرف میزنن دست خودش نیست اطرافش اینجوری حرف میزنن اینجوری یاد گرفته